Fynboerne kunne - alt taget i betragtning - ikke modstå Esbjergs tilbud

Med ni kampe tilbage i Metal Ligaens grundspil er fokus allerede nu på forberedelserne til den kommende sæson og den økonomiske situation, som man skal komme bedst muligt ud af. 

Det skriver Odense Bulldogs i en pressemeddelelse i forbindelse med salget af Shawn O'Donnell til Esbjerg Energy.

- Vi tror naturligvis på en plads i slutspillet til det sidste, men når vi modtager et fornuftigt bud på en af vores spillere, er vi nødt til at se på både fremtiden og den økonomiske situation, som vi befinder os i - ogderfor har vi heller ikke kunne afslå dette tilbud. Aftalen med Esbjerg er en god aftale for alle parter, og vi har derfor truffet beslutningen om at sende Shawn videre til Esbjerg ud fra et taktisk og overordnet perspektiv med henblik på fremtiden, siger fynboernes administrerende direktør Ole Nielsen. 

Odense Bulldogs har for øjeblikket 11 point op til Rødovre Mighty Bulls, der ligeledes har spillet to kampe færre end fynboerne. Odense mangler blot ni kampe, mens Rødovre mangler 11 kampe, og på den baggrund har man i det fynske vurderet, at slutspillet er så langt væk, at et godt tilbud altså frister mere end en jagt på slutspillet, der synes tæt på udsigtsløs. 

 

 


Rungsted plukkede selvtillidsramte høge SHAWN O'DONNELL SKIFTER: Debuterer for Esbjerg Energy i aften