Troja-Ljungby og Halmstad drog fra Danmark med sejre i taskerne

Både Odense Bulldogs og Herlev Eagles tabte i dag deres træningskampe mod modstandere fra HockeyEttan, den tredjebedste svenske række.

Vi begynder på Fyn, hvor IF Troja-Ljungby, der traditionelt er et hold, der kæmper for oprykning, trak det længste strå med en 4-2-sejr over Bulldogs.

Svenskerne bragte sig foran 2-0 i første periode, men Odense fik reduceret i anden periode ved finske Otto Nieminen. Fynboerne kæmpede videre, og i det 52. minut lykkedes det for Bulldogs at udligne. Det var Sebastian Ehlers, der scorede i powerplay assisteret af Brien Diffley.

Men Troja-Ljungby slog igen. Viktor Romfors og Joakim Hilding scorede begge i det 59. minut og det levnede naturligvis ikke plads til endnu et Odense-comeback. 4-2 til svenskerne og Odense klar til sæsonpremiere 2. september hjemme mod Herning.

375 tilskuere var på plads i Spar Nord Arena.

Der er ikke frygtelig mange oplysninger at hente omkring Herlevs kamp mod Halmstad Hammers, men vi kan via Hammers Facebook-side konstatere, at Halmstad vandt 3-1 og scorede det sidste mål i tomt bur - og at Herlev fik en scoring bortdømt.

Dermed tabte Herlev altså for anden dag i træk efter 0-3 mod Tingsryd fredag aften.

Rungsted har alle imports klar til sæsonstart 5-0: Aalborg vandt norsk træningstrofæ