Fynboerne har ladet sig inspirere af de andre klubber i Metal Ligaen

Der kan købes billetter til "masser af slutspilskampe", selv om de ikke bliver afviklet, og det er Odense Bulldogs nu også et levende bevis på.

Fynboerne har midt i en krisetid også sat billetter til salg, som kan købes og gives som direkte støtte til den økonomisk trængte fynske klub, der ligesom de andre Metal Liga-klubber er på stenhårdt arbejde for øjeblikket. 

Bulldogs skriver følgende: 

Med god inspiration fra kolleger i ishockeyverdenen igangsætter vi derfor initiativet med støttebilletter med henblik på at sikre Odense Bulldogs fremtid.  

Virtuelle billetter

Idéen bag tiltaget stammer fra den tyske fodboldklub Dynamo Dresden, som i 2012 solgte fiktive billetter til en kamp uden tilskuere. I lyset af den seneste tids udvikling har danske og svenske ishockeyklubber taget initiativet til sig ved at sælge billetter til kampe, som ikke bliver spillet, i håbet om at kunne minimere de økonomiske skader. 

Billetterne til vores virtuelle støttekamp koster 125 kr. pr. stk. og fungerer som donationer. De er af symbolsk betydning og kan derfor ikke bruges til fremtidige kampe, men er en værdifuld og vigtig hjælp for os. Vi ved, at der er en masse sponsorer og supportere, som vil Odense Bulldogs det bedste - og vi håber, at I i denne ekstraordinære situation endnu en gang vil give jeres opbakning og hjælpe os med at få en ’udsolgt’ arena. 

Køb billetter til støttekampen på https://shop.bulldogs.dk allerede i dag og oplev vores støttekamp-gimmick på vores hjemmeside.  


STATUS: HERLEV - Vi var forberedt på at drille de store i slutspillet Thor Dresler bliver cheftræner - stopper i Esbjerg