Fynboerne vandt i straffeslag i en helt tæt fredagskamp i Rødovre

Rødovre Mighty Bulls – Odense Bulldogs 3-4 (1-1, 1-1, 1-1) 0-0, 0-1

Endelig fredagskamp i Holger Danske Arena mellem de lokale tyre og de hårde hunde fra Odense. Sædvanligvis er det gæsterne der har overhånden, i aften dog endnu en mulighed for Rødovre til at gøre noget ved det. Samtidig frister holdene en tilværelse i hver sin ende af tabellen, og de point, der kunne komme til hjemmeholdet ville være kærkomne i bundstriden.

Det blev til et af slagsen i hjemmeholdets favør og to til Odense.

Et overtalsspil til gæsterne efter små to minutter blev afviklet uden de store muligheder, og spillet fortsatte med gæsterne som toneangivende. William Rørth i Rødovres mål blev inden kampstart hyldet for 300 kampe, og han var en sikker sidste skanse for tyrene.

Godt halvvejs blev rollerne byttet om, pucken strøg dog ikke tyrenes vej og i stedet blev det gæsterne der kom afsted to mod en og Simon Schleicher kunne i fire forsøg sætte åbningskassen i undertal.

Scoringen slog dog ikke hjemmeholdet ud af kurs og med en kvittering kort efter ved Sami Moilanen vendte stemningen tilbage i hallen, i en underholdende og velspillet første periode. Hjemmeholdets Frank Gymer var igen med efter en skade, men med seks minutter tilbage af perioden måtte han udgå med en ny skade. Et stort tab for Rødovre.

Anden periode var med gæsterne i overtal, grundet en udvisning til hjemmeholdet i de sidste sekunder af første periode. Ingen scoring, men tempoet var skruet kraftigt op og spillet bølgede frem og tilbage.

Efter ni minutter af anden periode bragte Odense sig igen i front. Under en afventende udvisning til Rødovre sendte Martin Larsen pucken i mål til 1-2.

Den stilling holdt ej heller tiden ud. Kort efter endnu en kvittering til Rødovre. Denne gang ved Christopher Alexander Rübenach der iskoldt lagde pucken under Frederik Søgaard i hundeburet. Masser af fart og muligheder til begge mandskaber, men ingen scoringer i denne periode.

Tyve nye minutter til at afgøre kampen. Christopher Alexander Rübenach bragte tidligt i perioden hjemmeholdet i front med sin anden scoring i aften. Stort brøl som kulmination på en længerevarende belejring af Odense.

De 1159 tilskuere fik en livlig afslutning på kampen. Det var som om al sikkerhed blev smidt over bord i jagten på yderligere mål. Og en befrier til gæsterne banede vejen til udligning med godt tre minutter tilbage. Det var Filips Buncis, der overlistede Rørth. Spændingen igen maksimal.

Ekstratid blev nødvendigt efter tre gange 1-1, og her er der ingen kære mor. Første scoring vinder kampen, men ingen af holdene var interesseret i en afgørelse, og så skulle der straffe til at uddele bonuspointet. Det var Odenses Brandon Estes, der var ene mand om at score i den disciplin.

Herning fik genrejsning efter storsejr over Esbjerg Herlevs stærke kollektiv vandt i Frederikshavn