Fynboerne har nu tabt 11 kampe på stribe, 12 kampe inklusive overtid/straffe

Odense begyndte sæsonen med stor optimisme og spillede i stort set hver eneste kamp lige op med sin modstander.

SønderjyskE blev sendt hjem med et nederlag i sæsonens første kamp i VinMedKant Arena, som fynboerne vandt 2-1 – og lige præcis den aften råbte tilskuerne i Odense – måske lidt ironisk – at ”vi ligger nummer 1”, for det gjorde Odense faktisk, lige da kampen var slut.

18. oktober havde Bulldogs via ubændig moral sat Frederikshavn til vægt på en fredag aften, og tirsdagen efter havde Odense fortjent at vinde i Herlev, men endte med at tabe 3-4. I alt stod Odense på 12 point på det tidspunkt, og 25. oktober var Bulldogs på besøg i Herning, hvor der var bundkamp. Herning stod også på 12 point.

Intet så håbløst ud for Odense på det tidspunkt, men nederlaget på 0-7 i Herning den pågældende aften sendte Bulldogs ud på en gigantisk stime af nederlag. Fynboerne har nu tabt 11 kampe på stribe uden at få point - 12 kampe inklusive overtid/straffe - og Herning er 18 point foran på ottendepladsen.

Trænerskiftet til Marc Lefebvre har nok skabt kortvarig optimisme, og i aftes spillede Odense en glimrende match mod Esbjerg, men et par blundere i slutfasen kostede point. Esbjerg gik fra 0-1 til 2-1 på under et minut og Odenses sorte serie fortsætter.

Lige nu står Bulldogs med 12 point for 24 point, og ligger med nogenlunde samme pointsnit som i sidste sæson, hvor det blev til 19 point i 40 kampe.

Utvivlsomt en gigantisk skuffelse på Fyn, hvor en god sæsonstart nu allerede må være afløst af, hvordan man får kørt et solidt Bulldogs-hold i stilling til den kommende sæson. Slutspillet synes længere væk end nogensinde.


Kristian Jensen rørt og glad efter sit comeback GALLERI: Herning Blue Fox-Aalborg Pirates