Svensk forward kommer til White Hawks, med flere års erfaring fra SHL

Den 31-årige svenske forward Daniel Trkulja, har underskrevet en et-årig aftale med White Hawks, og det er man vældig begejstret for i Frederikshavn, hvor Trkulja præsenteres således: 

Det er en særdeles spændende forward vi har tilknyttet truppen, hvor Daniel Trkulja blandt andet har optrådt i den bedste svenske række SHL i fire sæsoner. Her optrådte han i 169 kampe for henholdsvis Linköping og Leksand. I sidste sæson drog Daniel på sit første udlandsophold i Norge, hvor det var Sparta Sarpsborg der havde fornøjelsen af ham, og i år bliver det så i den danske Metal Liga, og ikke mindst i Frederikshavn White Hawks, vi får glæde af ham.

Sportschef Kasper Kristensen siger:

- Vi er rigtig glade for at kunne lande en aftale med Daniel. Han er en meget erfaren spiller, der har bevist sit værd i Sverige i mange år. Daniel er en rigtig holdspiller, med sine forcer i spillet med pucken, og vil derfor blive en vigtig del af vores offensiv og powerplay i den kommende sæson”

Daniel Trkulja udtaler følgende:

- Det bliver virkelig spændende at komme til Frederikshavn, og jeg ser meget frem til en ny sæson, i en ny liga for mig. Jeg har ikke det store kendskab til den danske liga, men jeg har talt med nogle stykker om det, som selv tidligere har spillet i Danmark, og det tegner spændende. Jeg er selv en offensiv spiller, og jeg håber, jeg kan producere point for White Hawks i den kommende sæson. Men det vigtigste er hele tiden at hjælpe holdet til de bedst mulige resultater.

Daniel Trkulja ankommer til byen i weekenden, og er med når Pelle Hånberg kalder til første træning på mandag. Det bliver med nummer 71 på ryggen, man kommer til at se Daniel Trkulja i den kommende sæson.

 


Oskar Drugge rykker fra Herning til Aalborg Rørth og Wulff bliver dansk målmandsduo i Rødovre