Metal Ligaens mest scorende back fra 2018/19-sæsonen er tilbage igen efter sommerferien

Så er det offentliggjort. 

Tim Daly er tilbage i Rungsted-trøjen, hvor han i den kommende sæson skal forsøge at score lige så megen succes, som det var tilfældet, da han senest huserede i det nordsjællandske. 

Her var Daly Metal Ligaens mest scorende back og en af de absolut dominerende spillere. Nu bliver han igen "legekammerat" med Nikolaj Rosenthal og Charlie Sarault, der ligesom Daly var på Metal Ligaens All Star-hold i sæsonen 2018/19. 

Rungsted skriver følgende i sin pressmeddelelse om kontrakten med Daly. 

- Det er selvfølgelig fantastisk at få mulighed for at hente en kapacitet som Tim Daly tilbage til klubben. Udover at være en dygtig tovejsback, er han som højreskytte også en stor trussel for modstanderen i powerplay.

- Tim var en vigtig del af vores succes i guldsæsonen, og jeg forventer han igen kommer til at blive en stor kapacitet for os.

Rungsted Seier Capitals direktør Thomas Friberg sætter også et par ord på de seneste kontrakter der er indgået:

Vi har fra starten haft en strategi om at holde is i maven, for at se hvordan markedet for udenlandske spillere udviklede sig. Kontrakterne med Hanna, Sarault og senest med Tim Daly, er helt sikkert en funktion af den tålmodighed vi har udvist.

- Efterhånden som usikkerheden omkring sæsonstart i mange ligaer har bredt sig, er spillerne begyndt at henvende sig til os, med henblik på at få afklaret fremtiden.
Vi har prioriteret at hente spillere, hvis kvalitet vi kender til, og forventer at vi med denne strategi kan få et slagkraftigt hold til den kommende sæson, siger han.




SønderjyskE har fem testkampe klar - lægger ud mod Herning Steffen Frank: Måske kan vi drille Zürich på hjemmebane