Også i den kommende sæson er Oliver Kjær Energy-spiller

Esbjerg-drengen vendte hjem efter en sæson med ungdomshockey i USA og tæt på to sæsoner i Rødovre kort før indeværende sæsons slutspil. Her fik han markeret sig positivt som Esbjerg-spiller:

- Skiftet hjem til Esbjerg gik over al forventning. Jeg er bare glad for igen at være hjemme i Esbjerg. Det, igen at være en del af det hele er virkeligt stort for mig. At være en del af holdet, organisationen og igen være i byen. Det er positivt, også selv om vores exit fra semifinalerne i sidste sæson var skuffende, fortæller Oliver Kjær.

- Det er altid vanskeligt at komme ind på et hold, så sent i turneringen. Mange ting er faldet på plads, fx det taktiske, og her skal spilleren så passe ind og forstå trænerens ideer på kort tid. Det kræver hårdt arbejde ikke mindst fra spilleren. Oliver tog udfordringen op, forbedrede sig hurtigt og han var virkelig god og tog ansvar i slutspillet, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

Oliver Kjær har repræsenteret Danmark til U18- og U20-slutrunder. Han har spillet 149 kampe i Metal Ligaen, scorede fire mål og blev i alt noteret for ni point i sæsonens slutspilskampe.

- Jeg er glad for at kunne disponere over Oliver i den kommende sæson. Jeg har glædet mig over hans udvikling og ser frem til at kunne bidrage til den i den kommende sæson. Der er absolut et stort potentiale, som vi gerne vil forløse, fortsætter Energy-coachen.

- Da muligheden for at fortsætte i Esbjerg bød sig var jeg ikke i tvivl. Det passer med mine mål og med min mavefornemmelse, så valget var ligetil. Esbjerg var min førsteprioritet for det kommende år og der kan jeg nu fortsætte, forklarer den 183 cm høje forward, der foretrækker pladsen som højre wing.

I næsten to sæsoner i Rødovre nåede Oliver Kjær at spille 80 kampe med ”tyren på brystet”. Her scorede han 16 mål og nåede 41 point.

- Det er vigtigt for mig at bidrage til unge spilleres udvikling. Oliver har som nævnt potentiale og jeg har glædet mig over hans fremskridt. Dette arbejde skal fortsættes i den nye sæson, så Oliver kan fortsætte sin udvikling og blive endnu vigtigere for holdet. Det bliver spændende, pointerer Jason Jaspers.

- Og den udvikling er vigtig for mig. Jeg synes vi skal arbejde hårdt for levere i grundspillet og nå Final 4. Vi skal kontinuerligt bygge på og være endnu bedre forberedt på slutspillet. For spørger du mig om målet kan det udtrykkes med to ord: ”En guldhjelm”, slutter Oliver Kjær.


UNLIMITED HOCKEY SCOREDE TRIUMF ved E-HANDELSPRISEN YANNICK VEDEL fra SønderjyskE til Rungsted