Kampstart 20:15 i Sparekassen Danmark Isarena

Aalborg er oppe 2-0 i serien og Herlev Eagles skal forsøge at gentage Esbjergs kunststykke fra i går i Herning og dermed åbne serien op igen.

Det kræver et Herlev-mandskab, der spiller lige så godt op som i den første halve time i kampen på hjemmebane for nylig, inden et kynisk og effektivt Pirates-hold fik sat sig på kampen.

Det var til stor tilfredshed for Brayden Low, den fysisk agerende canadier, der spiller sammen med Oliver Anker og Martin Højbjerg. 

- Vi ramte noget rigtigt i kamp to. Alle fire kæder var klar til at køre på fra første skifte, og George Sørensen var en klippe i målet for os, så det så godt ud over hele linjen, siger Brayden Low til Nordjyske. 

Herlev skal spille en kamp med maksimal udnyttelse af de muligheder, der opstår.

Kigger man på statistikkerne fra kamp to, så var der ikke megen offensiv skud-aktivitet fra de ellers ofte pågående spillere som Cubars, Popovic og Bertelsen. Det er vigtigt for Herlev, at flere spillere kommer i gang med at producere offensivt, ellers kan det blive for nemt for Aalborg at lukke modstanderen ned. 

Til gengæld kan Herlev kigge tilbage på Rungsteds "1-3 til 3-3"-kunststykke i kvartfinalen og konstatere, at det sagtens kan lade sig gøre at udligne en serie, hvor man er nede med to. 

Hold øje med: Oliver Anker Christensen er kommet ind i serien med godt tempo og stor gejst nu, hvor han endelig har fået chancen på Aalborg-mandskabet. Hos Herlev er backerne Alasaari og Johansson også nødvendige og vigtige offensive aktører, når de nødvendige point skal produceres. 

Det forventer vi: Aalborg kommer hidsigt ud for at afgøre sagerne hurtigt og vil ikke lade sig nøje med 0-0 efter første periode som i de to første kampe. Det pres skal Herlev og Horak overleve, hvis gæsterne skal have en chance i Aalborg i dag.

Skader/karantæner: Aalborg er sluppet nådigt for skader i det her slutspil. Herlev stadig uden Mikkel Skjellerup, Daniel Baastrup, Philip Alftberg og Peter Lauritzen. 

Statistikken: Mens Aalborg kører fuldt ud på fire kæder, var Patric Wener og Herlev i store træk nede på fem backer og ni angribere. 

Historikken: Herlev skal snart have vendt stimerne mod Aalborg, der nu har vundet syv gange på stribe i denne sæson over de gul-sorte, ligesom Aalborg nu har vundet 10 slutspilskampe i træk over Herlev. 


White Hawks forlænger med Christopher Frederiksen HETAG HØJDEPUNKTER: MÅL OG REAKTIONER fra Herning-Esbjerg