Kampstart 18:00 i Sparekassen Danmark Isarena

Aalborg Pirates og Odense Bulldogs tørner sammen i aften i Sparekassen Danmark Isarena, og hjemmeholdet kommer i forrygende humør efter stærke comeback mod både SønderjyskE, Aalborg og senest Rungsted.

Aalborg har gjort det på trods af mange folk ude og altså senest også Julian Jakobsen, der er drønet til Beijing for at spille for Danmark. 

Det tyder altså på, at bredden hos Pirates er mere end i orden, og at spillere som for eksempel Tobias Ladehoff og Jonas Jakobsen har fået og taget mere ansvar. 

Samtidig bliver Patrick Bjorkstrand ved at træde i karakter som en lederskikkelse hos Pirates, der altså har hentet amerikanske Dylan Steman ind som forstærkning til Metal Final4, Continental Cup og det kommende slutspil.

Det bliver en travl tid for Pirates, der også er i gang med en vild uge med fire kampe.

Gæsterne fra Odense kan spille og roligt begynde at forberede sig til slutspillet og satse på at have fuldt hold og de fraværende nøglespillere klar, når det kommer så vidt. 

En aften i Aalborg er helt perfekt til at forberede sig på en stram defensiv og med fokus på egen zone, nøjagtig som det bliver tilfældet i de kommende playoffs. Her kan aftenens to kombattanter sagtens tænkes at skulle mødes. Mon ikke træner Thompson allerede tænker på en mulig konstellation. 

Skader/karantæner: Kirill Kabanov, Pierre-Olivier Morin og Johan Skinnars var ikke med hos Aalborg senest, ligesom Jakobsen altså også sidder ude. Hos Odense er Sebastian Ehlers og Mikko Virtanen tvivlsomme og også Nicolai Weichel sad ude hos fynboerne. 

Det forventer vi: At Aalborg som altid på hjemmebane vil forsøge at presse modstanderen med tempo og de kombinationer, som nordjyderne mestrer så glimrende. Det er Odenses opgave at stå imod og spille klogt. 

Hold øje med: Jeppe Jul Korsgaard er ligesom de førnævnte en spiller, der kan træde i karakter hos Aalborg og tage mere ansvar, hvis de store navne mangler. Aalborg har stor, stor bredde. Hos Odense er tjekkiske Radek Cip ved at være i kampform og kan blive en rigtig fin forstærkning, hvis han finder formen. 

De indbyrdes kampe: Aalborg har gjort rent bord mod Odense i tre indbyrdes kampe og har haft meget nemt ved at løsne Odenses defensiv. Pirates har scoret 19 gange mod Odense, og den blødning skal fynboerne stoppe øjeblikkeligt. 

Statistikken: Odense er nede i et lille dyk, og har kun fået en enkelt pind i de seneste tre kampe, mens Aalborg har fundet sig selv med to sejre i overtid og senest 2-1-sejren i Rungsted. 

 


Herlev-forbandelsen fortsætter i Frederikshavn VIDEO: Højdepunkter fra Herning-SønderjyskE