Kampstart 18:00 i Bentax Isarena

Aalborg Pirates fik syv point ud af sidste uge uden at være spillemæssigt overbevisende, men det betyder, at nordjyderne i høj grad stadig er med i kampen om andenpladsen.

Men træner Garth Murray ved, at der skal mere til for at finde den nødvendige form frem mod slutspillet end det, som Pirates præsterede i 2-1-sejren over Herlev søndag eftermiddag.

- Vi skal helt klart arbejde med vores effektivitet, og så skal vi bevæge pucken bedre rundt, end vi gjorde mod Herlev. Ellers handler det om at lære nogle af de nye spillere lidt bedre at kende og få hele holdet til at arbejde sammen om det her projekt, siger Murray til avisen. 

Aalborg får i aften besøg af et Rødovre-hold, der stadig ligger lunt i forhold til slutspillet, men Mighty Bulls kan komme i problemer i forhold til placeringen som nummer otte, hvis ikke det snart bliver til point. Bare en enkelt sejr vil formentlig være nok til at viske de sidste nerver væk, og det vil være en kæmpe lettelse for det formsvage Rødovre bare at snuppe en enkelt pind i Aalborg i aften.

Men spillemæssigt skal der oceaner af bedre spil til end før landsholdspausen, hvis Rødovre skal i nærheden af point.

Historikken: De to hold har spillet to kampe i løbet af sæsonen. Aalborg har vundet 2-1 i Rødovre og 4-3 efter overtid på hjemmebane. To kampe er aflyst på grund af Covid-19.

Statistikken: Rødovre har det svært i Aalborg. I de seneste seks kampe har Mighty Bulls blot fået et enkelt point.

Det forventer vi: At Rødovre bliver presset og får svært ved at hive point med hjem fra Nordjylland. Omvendt må vi se et Rødovre-hold, der virkelig "slås for livet" i aften.

Hold øje med: Det er i aften, at John Muse - hvis han får chancen - skal levere kampen for Rødovre, der virkelig trænger til en superstærk målmandspræstation. Hos Aalborg venter vi stadig på gennembruddet for Ben Duffy, der endnu ikke helt har fundet sin plads hos Pirates.

Skader/karantæner: Aalborg manglede senest Kirill Kabanov og Tobias Ladehoff, mens Rødovre i den seneste kamp mod Frederikshavn stillede uden Benjamin Mauritzen, Christoffer Frænell, Lasse Carlsen på backlinjen, mens man i angrebet savnede Jonas Sass, Nikolaj Zorko, Frederik Kaels og Oliver Reuter. 


OPTAKT: SønderjyskE-Rungsted Seier Capital SønderjyskE-forward færdig for sæsonen: Daniel Nielsens skulder skal opereres