Kampstart 19:00 i Frøs Arena

Kampen i aften er det første af tre resterende opgør mellem SønderjyskE og Rungsted i indeværende sæson. 

Gæsterne er ude på revanche efter nederlaget i Metal Final4-semifinalen i slutningen af januar og spiller for at bevare førstepladsen i grundspillet og dermed en fordelagtig position hele vejen på vej mod en eventuel finale.

Og efter en træg forestilling i Odense tirsdag aften, gik der hul på ketchupflasken i 8-1-sejren over Herlev fredag aften. Ganske karakteristisk for Rungsted var det nye folk, der trådte frem og scorede point, blandt andre Wideman og Gustafsson, der havde en god aften. 

Når først Rungsted ruller, er det svært at stoppe nordsjællænderne. 

SønderjyskE skal forsøge i aften, og det er et stadig svækket sønderjysk hold, der møder op i Frøs Arena. 

Senest med over en håndfuld skader og i aften måske med et par spillere tilbage, siger sportschef og assisterende træner Kim Lykkeskov til JydskeVestkysten.

SønderjyskE spillede en dårlig kamp fredag mod Odense, hvor især powerplayspillet lod meget tilbage at ønske. Det skal i den grad forbedres, hvis der skal være mulighed for point i aften.

Det forventer vi: At et smalt SønderjyskE-hold forsøger at "spille tæt" som i semifinalen i Metal Final4, hvor det lykkedes at holde Rungsted godt væk fra offensiv zone i store perioder af kampen. Men det bliver svært, hvis Rungsted først kommer i gang med at rulle.

Hold øje med: Patrick Galbraith stod en god kamp mod Rungsted i semifinalen i Metal Final4, og uanset om han eller Henriksen står for SønderjyskE i aften er posten uhyre vigtig. Hos gæsterne bliver Hampus Gustafsson mere og mere integreret, og han skal nok få en stor rolle, når sæsonen afgøres.

Skader/karantæner: Mads Eller udgik senest mod Odense, Matt Salhany venter på papirer og Daniel Nielsen er ude for sæsonen hos SønderjyskE. Steffen Frank, Daniel Galbraith, Victor Rollin Carlsson, Cam Brown og Anders Biel var ikke med mod Odense, men SønderjyskE håber at få et par af ovennævnte med i aften. Rungsted har Mathias L. Hansen og Mathias Røndbjerg på skadeslisten pt. 

Historikken: SønderjyskE vandt 4-3 i det seneste Metal Final4-opgør, men ellers har Rungsted haft tjek over sønderjyderne med med tre sejre og ni point i sæsonens hidtidige opgør. 

Statistikken: Formen peger den forkerte vej for SønderjyskE med blot en enkelt sejr i de seneste fire kampe, mens Rungsted omvendt står 11 point i de seneste fem kampe. 


OPTAKT: Herlev Eagles-Esbjerg Energy OPTAKT: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls