Kampstart 15:00 i Granly Hockey Arena

Bronzekampen i aftes i Odense levede i den grad op til forventningerne.

11 scoringer og 6-5 til Bulldogs var lige nøjagtig, hvad statistikken forudsagde omkring en målrig affære mellem de to hold - som det har været gennem hele sæsonen.

Esbjergenserne kunne dog - med de tre sidste Bulldogs-scoringer in mente - ærgre sig over, at udgangspunktet for dagens kamp ikke blev bedre.

Men 5-6 er trods alt til at leve med inden dagens afgørende kamp, der formentlig vil blive mere "tight" end fredagens festforestilling. For nu gælder det trods alt en medalje.

Og begge hold går ind til kampen med en 50/50-mulighed for at vinde, hverken Esbjerg eller Odense behøver at forcere noget. 

Spørgsmålet er, om Jason Jasper kan hive et par af de spillere ind, der i går blev noteret som skadet, eller om det er definitivt for sæsonen for den håndfuld folk, der var ude i går. 

Det ser vi klokken 14, når holdopstillingerne bliver offentliggjort. 

Skader/karantæner: Odense var uden Rasmus Simonsen, mens gæsterne måtte undvære Ryker Killins, Travis Brown, Kale Kerbashian, Andreas Grundtvig og Henrik Mærsk Clausen.

Det forventer vi: At der bliver gået til stålet i hver eneste nærkamp og at kampen måske bliver den første mellem de to hold i indeværende sæson, der bliver "forsigtig" rent taktisk. 

Statistikken: Husk, at der spilles "Europa Cup-modus", altså bare videre fra i aftes. Hvis der samlet set er uafgjort er der fem minutters overtid og derefter eventuelt straffeslag. 

Hold øje med: Topi Piipponen var i forrygende målform i aftes og scorede to flotte mål. Hos Esbjerg var Craig Puffer skarp i flere tempi. Spændende duel mellem de to importprofiler. 


VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Rungsted Rødovre Mighty Bulls forlænger med Magnus Povlsen