Kampstart 18:00 i Granly Hockey Arena

Det er ikke længe siden, de to mandskaber mødtes i en tæt kamp i Rødovre, hvor Esbjerg endte med at vinde 3-2 i en kamp, hvor Mighty Bulls-spillerne blev skoset for at sløse i defensiven. 

Nu er der mulighed for revanche for Rødovre, der kommer revitaliseret til Vestjylland efter den glimrende 6-4-sejr over et godt nok svækket Herning-hold. Men en sejr er en sejr, og den gav optimisme i Rødovre-lejren frem mod dagens kamp.

Den har i øvrigt tidligt kampstart med faceoff allerede klokken 18 i Granly Hockey Arena.

Esbjerg kommer til den første hjemmekamp i næsten to uger med tre udesejre på stribe. Det må have givet en umådelig optimisme at vinde både i Rødovre, Herning og Odense og ikke mindst den taktiske snilde som Esbjerg har spillet med i samtlige kampe. 

Men det er naturligvis noget andet at skulle skabe kampen på hjemmebane, og det skal blive spændende at se, hvordan Jason Jaspers' mandskab forvalter den chance. Adam Cracknell er klar til at hoppe ind, hvis hans papirer er gået i orden. 

Historikken: Esbjerg vandt den første match mellem de to mandskaber med 3-2, og det resultat lagde sig meget godt i halen af sidste sæsons kampe, der var ganske jævnbyrdige og fem ud af seks gange med Esbjerg som vinder. 

Statistikken: Esbjergs powerplay (36 procent) er ligaens bedste, mens Rødovre er det eneste hold, der har lukket over fire mål ind i gennemsnit. 

Hold øje med: Rasmus Bjerrum er kommet forrygende fra start i Esbjerg og bokser stille og roligt point ind på kontoen. Hos Rødovre fik Steffen Klarskov endelig hul på bylden mod Herning. Har vi en revival i gang fra Klarskov?

Det forventer vi: Det kan blive ganske tæt som senest de to hold mødtes. Esbjerg er smal favorit, men ikke et hold, der leverer målorgier.

Skader/karantæner: Esbjerg fuldtallig for øjeblikket, mens Rødovre endnu ikke har aktiveret Brett Welychka og Nikolaj Zorko. Nicklas Carlsen var tilbage på kamprapporten hos Rødovre mod Herning. 


OPTAKT: Frederikshavn White-Odense Bulldogs OPTAKT: Herlev Eagles-Herning Blue Fox