Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn er tårnhøj favorit i aftenens opgør mod Odense, der har mere end en håndfuld spillere ude med skader. Det er hårde tider for en i forvejen tynd trup, og man må i den grad sige, at fynboerne har været uheldige, senest med Hammonds skade. At Christopher Kamph og Lucas Bjerre Rasmussen også har været ude i et par kampe koster også.

Odense kan lige og lige rejse tre kæder for øjeblikket.

Frederikshavn tabte lidt skuffende 1-2 mod et svækket Aalborg Pirates-mandskab hjemme i Nordjyske Bank Arena fredag aften. Jari Pasanen talte efter kampen om nogle dumme udvisninger, der kostede momentum og i sidste ende sejren. I dag kan han glæde sig over, at Aleksandr Bumagin er tilbage, skriver Frederikshavns kampprogram - og dermed er nordjyderne altså fuldtallige igen. 

- Vi skal sætte os på kampen fra første fløjt og undgå dumme udvisninger. Derudover skal vi lukke ned i defensiven. At Bumagin er tilbage giver vores offensiv den ekstra dimension, vi manglede i vores offensiv fredag aften, siger Jari Pasanen i kampprogrammet som naturligvis også fortæller, at kampen i aften er Knæk Cancer-kamp.

Statistikken: Frederikshavn har scoret 18 gange i fire hjemmekampe, Odense har ladet 19 mål gå ind i fire udekampe. Får Odense stoppet White Hawks-offensiven.

Historikken: White Hawks vandt tre rene sejre, Odense en enkelt, mens hvert hold tog en overtidssejr. 

Det forventer vi: Det er svært at se det svækkede Odense-mandskab få point i Frederikshavn. Bulldogs kan blive udsat for samme stormvejr som i anden periode i Rungsted forleden og spørgsmålet er, om fynboerne kan holde til presset.

Hold øje med: Galansky får en travl aften på sin gamle hjemmebane, og han skal stå en brandkamp. Hos Frederikshavn har Lucas Andersen fundet melodien på det seneste og scorede tre af fem Frederikshavner-mål i sidste uge. 

Skader/karantæner: Med Bumagin tilbage er White Hawks fuldtallig, mens Odense senest manglede Lucas Bjerre, Christopher Kamph, Mike Hammond, Dale Mitchell, Oliver True og Mathias Møller mod Rungsted. 


Spelling: Det ser stabilt ud OPTAKT: Esbjerg Energy-Rødovre Mighty Bulls