Kampstart 20:00 i Granly Hockey Arena

Esbjerg Energy kom fra en god periode og lige ind i en ordentlig lussing onsdag aften i Herlev, hvor 1-6-nederlaget ikke lige var særlig brugbart i Metal Final4-regnskabet.

Nu er det nærmest et krav, at vestjyderne stempler ind i aften og et lokalopgør mod SønderjyskE er vel også en glimrende lejlighed til at yde det maksimale.

Det er kampen, ingen vil tabe, og det er en kamp, hvor Esbjerg Energys topspillere for alvor skal træde i karakter og løfte både holdet og hallen, der skal vinde ”stemningsslaget” mod et formentlig stort antal sønderjyder, der rejser med fra Vojens.

SønderjyskE ligner – trods det nylige 0-7-nederlag i Aalborg – et hold i fin harmoni. Det blev 5-1 over Frederikshavn onsdag aften, og med debut til Alex Lavoie har samtlige SønderjyskE-imports nu været i aktion. Fransk-canadieren leverede lovende takter.

- (5-1 over Frederikshavn) var en yderst vigtig sejr, som vi virkelig havde brug for, og jeg er meget stolt af vores hold. Personligt skal jeg lige bruge lidt tid på at finde topformen, men i dag havde jeg heldet på min side, sagde Alex Lavoie efter kampen onsdag til sønderjydernes hjemmeside.

Det forventer vi: SønderjyskE kom rigtig godt ud af Frederikshavn-kampen for nylig, mens Esbjerg kom forfærdeligt fra Herlev. Det betyder formentlig, at Esbjerg-spillerne lige skal finde ind i kampen. Det bliver helt lige.

Hold øje med: Ikke nogen storslået kamp af Philip Larsen i Herlev. Slår han til i aften? To assister til SønderjyskE’s nye mand Alex Lavoie onsdag. Ham forventer de sig meget af i SønderjyskE.

Skader/karantæner: SønderjyskE senest uden Mathias Borring, mens Esbjerg senest savnede Søren Nielsen og Victor Sand. Begge hold veksler blandt de unge folk og senest var det eksempel Mathias Kløve, der havde teten foran Jonas Borring og Mikkel Skov (begge sygdomsramte).

Historikken: Vi skal tilbage til premieren i sæsonen for at finde det første opgør. SønderjyskE vandt 2-1 i en jævnbyrdig kamp i Frøs Arena.

Statistikken: SønderjyskE fik hele 13 spillere på pointlisten mod Frederikshavn, mens Esbjerg kunne se Philip Larsen og Edgars Kulda tage fra Herlev med -3 i plus/minus-statistikken.


OPTAKT: Aalborg Pirates-Herlev Eagles HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra SønderjyskE-Frederikshavn