Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn White Hawks ønskede ikke landsholdspausen.

For lige før nordjyderne og de andre Metal Liga-mandskaber tog på ferie, lykkedes det for første gang i sæsonen for Frederikshavn at vinde ishockeykampe, og det endda tre på stribe.

To gange over Herlev og ikke mindst 4-3 hjemme over rivalerne fra Aalborg i en kamp, hvor det næsten kogte som i ”gamle dage” i skøjtehallen i Frederikshavn, nu til dags Nordjyske Bank Arena.

- Vi har ændret nogle taktiske ting, men det vigtigste er, at vi står sammen som et hold. Det er også derfor, vi i de to seneste kampe er kommet tilbage og har vundet, selvom vi var bagud med to. Det virker til, at vi har fundet en stor moral, siger Rasmus Søndergaard til Nordjyske.

Frederikshavn har sagt farvel til Rasmus Lahnaviik og holder lige nu øje med markedet for at finde mindst en ny forward.

Det gør Rungsted ikke. Nordsjællænderne tog en Metal Final4-plads trods nederlaget mod SønderjyskE på udebane, og det efterfølgende nederlag mod samme modstander på hjemmebane.

Vi har ikke rigtig set stabilitet hos Rungsted i denne sæson endnu. Det har været op og ned, men altså nok til at ramme top4 på det rette tidspunkt. Og klubbens bærende danske spillere har virkelig vist klassen.

Hold øje med: En af dem var og er Lucas Andersen, der også kom på scoringstavlen for landsholdet i weekenden. Han bliver farlig mod sin gamle klub Frederikshavn. Hos nordjyderne kigger vi igen på Christopher Frederiksen, der også fik en weekend med landsholdet og kom på scoringstavlen. Han er måske i gang med at løfte sig sammen med holdkammeraterne.

Metalligaen.tv: Jesper Larsen er på plads i Nordjyske Bank Arena og guider dig gennem de 60 minutter.

Det forventer vi: Et Frederikshavn-hold, der virkelig vil slås for sagen, men er det nok mod et Rungsted-mandskab fuld af profiler. Gæsterne smal favorit i en kamp, der synes at blive jævnbyrdig.

Statistikken: Morten Jensen er stadig en bemærkelsesværdig topscorer med 23 point hos Rungsted. Frederikshavns bedste i det regi er Todd Winder med 17 point (3+14).

Historikken: Tredje opgør mellem de to mandskaber i indeværende sæson. Det seneste vandt Rungsted med hele 8-1 hjemme i Nordsjælland. Første opgør i Frederikshavn endte 5-2 til Rungsted.

Skader/karantæner: Vi starter fra scratch på skadeslisten og ser, hvilke spillere, der er ude i aften. Sikkert og vist er det dog, at Frederikshavn har Mads Iversen tilbage fra overstået karantæne.


SønderjyskE havde Jens Nielsen i kikkerten GOALSHOW: Herning-Aalborg