Kampstart 19:45 i Nordjyske Bank Arena

Så er det revanchetid for Frederikshavns vedkommende. 

Efter nederlaget på 1-2 i Metal Cup-semifinalen i sidste uge, er der nu returkamp mellem rivalerne i nord, der næsten altid byder op til jævnbyrdige kampe.

I aften bliver det næppe anderledes. 

Frederikshavn kommer med stor optimisme efter kæmpesejren på 6-1 mod den anden Metal Final4-finalist, Herning.

- Vi viser format og rejser os efter skuffelsen i Aalborg med sejren i Herning. Det er altid fedt at spille mod Aalborg. Vi ville gerne have vundet i fredags, men sådan blev det desværre ikke. Nu gælder det om at bygge videre på de gode takter fra Herning-kampen, så har vi en god chance for at slå Aalborg, siger White Hawks-assistent Henrik Christiansen til klubbens kampprogram. 

Hos Aalborg er der også revanche til gode efter nederlaget mod Esbjerg for nylig. Pirates sidder stadig solidt på førstepladsen, men ikke mere end at aalborgenserne kan væltes i de sidste fem-seks kampe, hvis resultaterne falder den forkerte vej.

Hold øje med: Spændende målmandsduel i aften. Får Seldrup en chance mod Pirates? Og kan Sørensen holde den fine kadence fra de seneste kampe?

Det forventer vi: Det bliver formentlig helt tæt igen i aften, hvor Frederikshavn vil kæmpe med næb og klør for at holde trit med top 2-placeringen. Hjemmeholdet er lille favorit med den seneste store kamp in mente. 

De indbyrdes kampe: 3-2 i indbyrdes kampe til Aalborg i Metal Ligaen og en enkelt sejr altså i den seneste Metal Cup-semifinale. Alle kampe tætte og med maksimum to måls forskel. 

Statistikken: Aalborg står med 11 point i de seneste fem kampe, hvor Frederikshavn har scoret otte pinde. Men altså sejr til Frederikshavn i Herning senest, hvor Aalborg tidligere på ugen tabte til Esbjerg.

Skader/karantæner: Frederikshavn uden Niklas Pavel i Herning, hvor altså Jeppe Vinther (ude for sæsonen) også manglede. Aalborg sparede Julian Jakobsen mod Esbjerg på en aften, hvor Morin, Martin Højbjerg og Stephen Anderson også sad ude. 


SønderjyskE tog pligtsejr i Rødovre Oliver True tager endnu en sæson i Odense Bulldogs