Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Spændende i kampen om pladserne fra to til fem, og der skal ikke megen god vilje til for at konkludere, at Frederikshavn med lidt held faktisk kan blande sig i kampen om andenpladsen.

Det kræver dog pointtab fra konkurrenterne, men ikke mindst, at Frederikshavn vinder samtlige kampe selv.

I aften gælder det Odense hjemme, og det er naturligvis en pligt for nordjyderne at besejre det fynske bundhold, også selv om Odense i 2020 har været langtfra det dårligste hold i Metal Ligaen. 

- Vi skal vinde over Odense. Længere er den ikke. Men som vi har set tidligere på sæsonen, kommer sejrene ikke af sig selv, siger assisterende Frederikshavn-træner Frederik Åkesson til klubbens kampprogram.

I samme publikation forventer Odense-træner Marc Lefebvre derfor også, at Frederikshavn kommer ud med ild i øjnene, som han udtrykker det. 

Fynboerne spillede en fin kamp mod Rødovre senest og har også en sejr fra det seneste møde mod Frederikshavn at se tilbage på.

Historikken: Derfor hurtigt videre til de indbyrdes kampe, hvor Frederikshavn har vundet de to møder sikkert på hjemmebane. I Odense har fynboerne vundet en enkelt kamp i ordinær tid, en i overtid og White Hawks har vundet en enkelt.

Statistikken: Frederikshavn står øverst på formen over de seneste fem kampe sammen med Aalborg. Nordjyderne har 11 point, mens Odense står med seks point i samme periode. 

Hold øje med: Henry Hardarson scorede to gange i Odenses seneste kamp mod Rødovre og har gennemgående spillet en rigtig god sæson for fynboerne. Hos Frederikshavn har Kyle Hope leveret varen på det seneste og arbejder sig muligvis frem mod en kontrakt i den kommende sæson.

Det forventer vi: At Frederikshavn vil sætte en øjeblikkeligt tryk på Odense og forsøge at kværne fynboerne i samtlige 60 minutter. Det ligner en hjemmesejr, men Bulldogs kan sagtens blive en hård nød at knække for hjemmeholdet.

Skader/karantæner: Frederikshavn havde - med guld til følge - afgivet et par spillere til U20'erne fredag aften, mens Ludvig Adamsen var inde på holdet. Odense havde fuldt hold mod Rødovre fredag aften. 


OPTAKT: SønderjyskE-Herlev Eagles VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Herning