Kampstart 15:00 i Nordjyske Bank Arena

Lørdagsmatiné i Frederikshavn i eftermiddag, hvor Odense Bulldogs kommer på besøg i kampen om både MetalFinal4-point og værdifulde point i den nederste del af Metal Ligaen.

Odense må lugte noget efter 6-3-sejren over Esbjerg i søndags, mens Frederikshavn kommer med en flot stime på fire sejre og 11 point, som har katapulteret nordjyderne opad i tabellen.

Det kan godt blive en god ishockeymatch i Nordjyske Bank Arena.

- Vi har haft en svær start med mange skader, og en del af de spillere, som normalt skal afslutte og lave scoringerne, har ikke været klar til at gå på isen - søndag mod Esbjerg var et par af dem tilbage, men de er der stadig ikke 100 procent. Men at vi har haft skader må ikke være en undskyldning for, at vi ikke har præsteret bedre i de første kampe, siger Odense-træner Paul Thompson til Fyens Stiftstidende. 

Hos Frederikshavn kunne man glæde sig over en stærk defensiv og stor skarphed i Vojens mandag aften. 

Og så er Tadeas Galansky lige nu næsten umulig at passere. Han har lukket fire mål ind i de fire seneste kampe. Så er det ikke nemt at vinde over White Hawks. 

Skader/karantæner: Frederikshavn har efter al sandsynlighed både Mads Larsen, Christian Mieritz, Alex Bumagin, Mikkel Bertelsen ude. Måske også Nikolaj Krag-Christensen. Hos Odense spillede man senest uden Jake Coughler og Christopher Kamph, men med samtlige finner. Det lysner hos Bulldogs.

Det forventer vi: Senest vandt Frederikshavn 6-1 i Odense. Så stor bliver margin formentlig ikke i dag, hvor man sagtens kunne forestille sig at Odense spiller med i 60 minutter.

Hold øje med: Men kan fynboerne passere brandvarme Galansky? - Eller kunne man forestille sig, at Seldrup får chancen efter en længere pause? Perhonen skal virkelig oppe sig for at vinde målmandsduellen, uanset hvem der står i Frederikshavn-målet.

De indbyrdes kampe: Altså 6-1 til Frederikshavn i det første opgør i denne sæson. Men ellers værd at notere, at Frederikshavn var det eneste hold, som Odense havde positiv statistik mod i sidste sæson. 

Statistikken: Kun Herning har et bedre formbarometer end Frederikshavn netop nu. White Hawks står med 11 point i fem kampe. Odense har et rundt nul på udebane, hvor fynboerne kun har scoret tre gange i tre kampe. 

 


VIDEO: Højdepunkter fra Esbjerg-Herning SKARPE SKUD: Se billederne fra kampen mellem Esbjerg og Herning