Kampstart 18:00 i Nordjyske Bank Arena

Vi har en tidlig hockeymenu i Frederikshavn i aften, hvor Odense er på besøg. 

Ganske interessant møde, fordi det kan blive en potentiel kvartfinaleduel og fordi begge hold er i ganske god form for øjeblikket.

- Vores første ambition var at komme tilbage og nå slutspillet. Det har vi fået vinget af. Nu forsøger vi at få den bedst mulige placering. Vi er i gang med at trimme tingene til slutspillet. Vi vil gerne undgå Aalborg, sagde Odense-direktør Ole Nielsen ifølge Fyens.dk til sponsorerne før kampen mod Rødovre mandag aften.

Her afslørede han ligeledes, at Odense foretrækker Frederikshavn eller SønderjyskE blandt de resterende tre mandskaber. 

Ganske logisk, eftersom Odense er blevet kørt godt og grundigt over af Herning i grundspillet, mens Frederikshavn og SønderjyskE har været langt mere jævne modstandere for fynboerne.

Frederikshavn kommer fra en uge med møder med tre tophold. Det blev til imponerende udesejre mod Herning og SønderjyskE, mens nederlaget hjemme mod Aalborg på hele 0-4 beviste, at White Hawks stadig døjer med rigeligt store udsving her frem mod slutspillet.

Det forventer vi: En tæt, fysisk kamp mellem to hold, der begge ønsker at stå kompakt på banen. Det kan sagtens blive en "slutspilskamp" før slutspillet uden særlig mange mål.

Hold øje med: Jonatan Tanus spillede en god kamp for Odense mod Rødovre og ham er der virkelig brug for hos fynboerne som offensivt våben lige nu. Hos Frederikshavn er der masser af produktion at hente hos Alex Bumagin, der ikke helt har blomstret på samme måde som tidligere. 

Skader/karantæner: Odense manglede Anton Schou mod Rødovre, mens Frederikshavn permanent er uden Jeppe Vinther. Også Lucas Andersen var ude i Vojens i søndags.

De indbyrdes kampe: Tendensen er klar: Odense vinder i aften. Fem kampe mellem de to hold er alle endt med udesejre. Senest vandt Frederikshavn 4-3 i Odense efter overtid.

Statistikken: Odense er for øjeblikket helt i toppen af formbarometeret med 11 point i fem kampe, mens Frederikshavn står med otte pinde for den seneste håndfuld matcher. 


VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Herning OPTAKT: SønderjyskE-Aalborg Pirates