Kampstart 19:00 i Frøs Arena

Massivt pres på spillerne fra Sønderjyske og Aalborg, der skal spille ishockey godt og vel 24 timer efter den sidste kamp blev sat i gang. 

Begge hold kommer med sejre og vi har endnu et ægte topopgør, når Aalborg for anden aften på stribe møder nummer to fra tabellen. 

Faktisk kan Aalborg med blot et enkelt point sikre sig sejren i grundspillet og dermed førstepladsen på vej ind i kvartfinalen.

Men det bliver ikke nemt mod et SønderjyskE-hold, der sprudlede i aftes i Esbjerg og formentlig også gerne vil viske den seneste hjemmekamp mod Aalborg ud.

Her blev sønderjyderne nemlig kværnet af et veloplagt Aalborg-hold, der vandt 3-2 og burde have vundet større i Frøs Arena.

Det forventer vi: At SønderjyskE med lidt flere folk til rådighed vil forsøge at sætte højt tempo og lægge pres på gæsterne, der stadig har en lang skadesliste at arbejde med. Holder Aalborg til den tunge belastning, som holdet er udsat for lige nu?

Hold øje med: Matt Foget skød sig varm i Esbjerg i aftes og får lov at arbejde mod og med George Sørensen, der stod fremragende i Aalborg-målet mod Herning. 

Skader/karantæner: Patrick Bjorkstrand, Charlie Curti, Pierre-Olivier Morin, Kirill Kabanov og Martin Højbjerg var ude for Aalborg, mens Yannick Vedel, Mads Eller, William Boysen og Andreas Holzmann manglede for SønderjyskE. 

De indbyrdes kampe: Aalborg har haft tjek over SønderjyskE i indeværende sæson. Nordjyderne har taget 11 af 15 mulige point mod Mario Simionis tropper. De seneste tre kampe er endt 3-2 til Aalborg, en af dem i overtid.

Statistikken: Ganske pudsigt - i forhold til ovenstående - har SønderjyskE altså scoret to gange i næsten hver eneste kamp mod nordjyderne i indeværende sæson. Så Garth Murray ved, hvad han skal forholde sig til. Måske. 


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Odense Bulldogs Sønderjyder var overlegne i Esbjerg