Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Det er en kamp, hvor forudsætningerne sagtens kan komme til at spille ind.

Frederikshavn kommer med friske ben, og har spillet den seneste kamp torsdag aften i Esbjerg. Sønderjyderne brugte som bekendt weekenden til at spille tre kampe i Continental Cup, og det endte altså med succes og finaleplads. 

Men der er næppe tvivl om, at det vil påvirke sønderjyderne rent fysisk. Der må være et eller andet i benene, der sidder fra weekenden, der sluttede søndag omkring 21 i Frøs Arena.

Ser man på begivenhederne i Vojens, var det SønderjyskE's danskere, der trak læsset med Steffen Frank i spidsen, mens man - bortset fra altid pågående Mike Little - ikke så frygtelig meget til import-spillerne. Der har Mario Simioni stadig en opgave at løfte. 

Frederikshavn fik overstået Kristian Jensen-sagen fredag eftermiddag, og nu er der endelig tid til at se fremad for White Hawks - uden at balladen og retssagen hænger over hovederne på organisationen.

Måske har det frigjort lidt ekstra kræfter hos White Hawks. 

Hold øje med: Aleksandr Bumagin, der spillede en fin kamp i Esbjerg torsdag aften og Steffen Frank, der var SønderjyskE’s bedste i Continental Cup-weekenden i Vojens.

Skader/karantæner: SønderjyskE spillede de to sidste Continental Cup-kampe uden Frederik Bjerrum.

Det forventer vi: At Frederikshavn sætter tempo og bruger masser af folk for at arbejde sønderjyderne trætte kroppe. Det bliver svært for SønderjyskE at hente point med tre kampe i benene fra weekenden.

Statistikken: Spændende om Nicolaj Henriksen får førstevalget hos SønderjyskE. Han overstrålede Galbraith i weekenden hos SønderjyskE. Hos Frederikshavn har Samuel Jukuri to shutouts i tre indsatser – blandt andre en mod SønderjyskE.

Historikken: Frederikshavn har hidtil haft styr over dagens gæster i denne sæson. Det blev 3-1 på udebane tidligt i sæsonen, mens White Hawks vandt 2-0 i den afgørende kamp om den sidste plads i Metal Final4.


OPTAKT: Herlev Eagles-Odense Bulldogs OPTAKT: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls