Kampstart 19:00 i PM Montage Arena

Særdeles vigtig kamp for begge mandskaber. 

Herlev har for første gang i sæsonen problemer efter at have redet på en bølge lige fra sæsonstart, der kulminerede med kvalifikationen til Metal Final4. 

Efter landsholdsbreaket spillede Herlev en dårlig kamp og tabte 1-4 mod Esbjerg hjemme, mens det senest blev til et kæmpe nederlag på 0-9 i Rungsted. Minus 12 mål i to kampe har kostet på selvtilliden og formentlig også givet Eagles et wake up call før aftenens kamp mod Odense. 

Så mon ikke det er et yderst koncentreret Herlev-hold, vi får at se i aften?

Odense lugter formentlig også muligheder. Fynboerne er tvunget til at tage point for at følge med i bunden, og i det seneste opgør i Herlev, tvang Bulldogs Eagles ud i overtid. 

Troen er der stadig i omklædningsrummet, sagde Mike Daugulis til Metalligaen.dk i går.

- Vi satser hårdt på at få flere skud på mål og skabe trafik foran mål. Forhåbentlig er der noget, der hopper vores vej, som resulterer i mål og mere selvtillid – samtidig med, at vi stadig har fokus på defensiven, lyder det fra canadieren.

Det forventer vi: To meget koncentrerede mandskaber, der begge vil arbejde hårdt for at komme på sejrskurs. Herlev vil naturligvis slå bundholdet, mens Odense lurer på at få fat i et Herlev-hold, der har tabt de seneste to kampe 1-13 samlet.

Historikken: Herlev vandt stensikkert 5-2 i Odense i sæsonens første opgør, mens Odense pressede Eagles hårdt i ”returen”, som Herlev vandt 4-3 efter overtid i PM Montage Arena.

Statistikken: Odense har ikke vundet i ordinær tid i 35 kampe på udebane. Måske kommer sejren i aften i Herlev? Eagles har lukket 21 mål – inklusive straffeslag – ind i de seneste fire kampe. Det er for mange.

Hold øje med: De to målmænd: Emil Jidskog havde en skidt aften i Rungsted, og er klar til revanche, mens gæstekeeperen Evan Cowley gennemgående bare skal store kampe, hvis fynboerne skal hente point.

Skader/karantæner: Herlev stillede med fuldt hold i Rungsted, og det samme var tilfældet med fynboerne i Vojens, hvor det blev 0-2 mod SønderjyskE for en uge siden.


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Esbjerg Energy OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-SønderjyskE