Kampstart 20:15 i Spar Nord Arena

Herlev Eagles har brug for al mulig støtte for øjeblikket, og derfor kommer en gratiskamp med forhåbentlig masser af tilskuere som en velkommen gave til et hårdt presset hjemmehold.

Herlev har et hav af skader og en lang negativ serie kulminerede med 2-3 mod Rødovre i overtid i forstadsderbyet for nyligt.

Der er stor arbejdsvilje hos Eagles-spillerne, men man må også anerkende, at det er flere af de bærende spillere, der er ude med skader og dermed kappes der på toppen af holdet. 

Patric Wener har et stort stykke arbejde at gøre, men måske Herlev kan tage et skridt i aften mod et også såret Frederikshavn-hold, der har nogle underlige udfald i disse uger.

To gode udekampe mod Herning og SønderjyskE med sejre til følge er blevet fulgt op af nederlag og nedture og dårlige indsatser mod Aalborg og Odense hjemme i Nordjyske Bank Arena.

Det fik målmand Tadeas Galansky til at undskylde på holdets vegne på White Hawks' Facebookside.  

- I want to apologize to our fans and sponsors on behalf of our team yet for another poor home game performance! Hope to see you on our last Sunday game of regular season and of course the play offs which should be exciting, skrev den tjekkiske målmand. 

Mon ikke Galansky og co. i hvert fald kommer med indsats i aften?

Det forventer vi: Frederikshavn har et på papiret skarpere mandskab og bør kunne overvinde Herlev over 60 minutter. Men en Herlev Spar Nord Arena fredag aften med fulde lægter kan også hive de sort-gule opad. Det er set før. 

Hold øje med: Herlevs slovenske angriber Ziga Pesut er avanceret til topangriber på holdet og der er øget ansvar til Magnus Lykke Jonassen, som spillede center i førstekæden mod Rødovre. Hos Frederikshavn har Johan Lundgren spillet sig ind på holdet og nu skal hans potentiale udfoldes. 

Skader/karantæner: Max Vilstrup, Magnus Molge, Kristian Kragh, Jake Horton, Peter Lauritzen, Jani Siekkinen, Joseph Jonsson ude for Herlev senest. White Hawks var uden Lucas Andersen, Elias Ulander, Radim Piroutek og Christoffer Åkesson senest mod Odense. 

De indbyrdes kampe: Sjette opgør i sæsonen. Herlev har vundet en enkelt kamp over Frederikshavn (2-0), mens nordjyderne har taget de seneste fem opgør.

Statistikken: 27 point hjemme og 12 point ude (i regulært spil) siger alt om, at Herlev er et helt andet hold i Spar Nord Arena end på fremmed is.


Aalborg spiller om CHL-plads lørdag aften CONTINENTAL CUP begynder i dag: Aalborg forsvarer "dansk titel"