Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

De har ikke givet op i Herlev. Der er igen fanzone, fest og farver i Spar Nord Arena før kampen i aften. 

Eagles vil slås til det sidste og bliver nødt til at vinde en kamp i serien for at sæsonen har været godkendt. 

Og først fremmest skal der sættes en stopper for Hernings offensiv og ikke mindst Mathias From. Tæller man den sidste sejr i grundspillet med, har Herning scoret 25 gange i de seneste fire kampe i denne sæson.

Altså over seks mål i gennemsnit, og det er for meget, hvis man vil vinde en kvartfinaleserie. 

Herlev skal altså først og fremmest tænke defensivt i aften. Målene skal Herlevs svenskere nok score. 

Herning mangler en enkelt sejr.

- Klubben trænger til en DM-titel. Om det bliver i den her sæson tør jeg ikke love, men jeg synes, at vi viser gode takter. Vi er ikke fejlfrie, men selv om der er modgang, bliver vi ved og vinder sidste periode 4-0. I søndags kom vi også tilbage efter at have være bagud både 0-2 og 1-3. Det er selvfølgelig ikke godt, at vi er bagud, men vi viser god moral og fysisk overskud ved at kunne komme tilbage, siger Christian Mieritz til Sportherning.dk.

Det forventer vi: At Herlev giver det absolut sidste for at blive i serien. Det virker dog vanskeligt mod et Herning-hold, der har Mathias From som den helt store motor.

Hold øje med: Joseph Jonsson skal i den grad levere i aften og i defensiven skal man holde Mathias From (otte mål! i tre kampe). Lykkes sidstnævnte ikke, er Herlev ude af dette års slutspil.

Skader/karantæner: Lukas Bang formentlig stadig ude hos Herning, Mathias Bau har endnu ikke spillet med i slutspillet. Hos Herlev er Noah Samsøe ude med karantæne.

Historikken: Herning vandt 4-2 i grundspillet (sejre) og fører 3-0 i slutspilet. Efterhånden ser også svært ud for hjemmeholdet i aften. 

Metalligaen.dk: Har Jannik Sønderby på plads i Herlev.

Statistikken: Herlev har været en enkelt gang været ude i syv kampe. I 2003/04 blev det til 3-4 i kampe mod AaB Ishockey. Herning har kun været i semifinalen en enkelt gang i de seneste fem sæsoner. Det var i fjor. 


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-SønderjyskE LUKAS BANG føler sig klar til at spille igen