Kampstart 19:30 i PM Montage Arena

Vi taler om to hold, der har brug for en sejr i aften i PM Montage Arena.

Herlev skal spille den tredje hjemmekamp i sæsonen og efter nederlaget mod Frederikshavn og to point hjemme mod Esbjerg, tæller kun en sejr i aften, og det formentlig op til de to øverste kæder at levere varen.

Ørnenes træner Patric Wener har allerede givet masser af spilletid til Thompson og co. i førstekæden og Riekkinen og venner i andenkæden, og det fortsætter formentlig i aften, hvor Herlev kommer med friske ben ind til kampen.

Der vil blive tryk på Herning fra start, og det er også et midtjysk hold med meget stor sejrssult, der møder op i Herlev.

- Vi er et hold, der hader at tabe, så drengene er klar på revanche efter to nederlag. Det kan vi ikke lide, siger træner Ben Cooper, der adresserer problemet på holdet.

- Vi var ikke aggressive nok mod Rødovre. Deres målmand stod godt, og vi var ikke nok inde og forstyrre ham inde omkring målet. Vi skal skyde præcist og have fat i puckene derinde. Det har vi arbejdet med siden kampen i tirsdags, siger den canadiske coach.

Historikken: To maksimalt jævnbyrdige mandskaber, hvis man tager kampene fra sidste sæson. Her vandt Herlev to hjemmekampe i ordinær tid, og det samme gjorde Herning. Den femte kamp endte med en sejr i overtid til Herlev. Det skal nok blive tæt i aften igen.

Statistikken: Det har knebet med kasser fra Hernings imports, og en mand som Cam Brace har endnu ikke scoret mål. Han virker ellers skarp og bevægelig og kan blive giftig, når han får hul på bylden. Det er stik anderledes med Herlevs svensker Johan Skinnars, der lige nøjagtig har levet op til det håbede. Bliver han en ny Jesper Thörnberg?

Duellen: Vi taler allerede om Herlevs førstekæde, og der er næppe tvivl om, at træner Ben Cooper hos Herning - manden, der analyserer dybt - har ekstra øjne på Thompson og co. Har træner Wener nogle spændende modtræk, hvis topspillerne bliver forsøgt lukket ned?

Det forventer vi: En tough, tæt kamp som næsten altid i Herlev. To hold, der har brug for point og ikke vil give en millimeter væk. Uafgjort i en målfattig kamp er ikke noget dårligt bud. 

Skader/karantæner: Herlev har ikke været hårdt ramt endnu i sæsonen, mens Herning formentlig stadig har Mark MacMillan siddende ude. Heller ikke Kristoffer Astorp var med i tirsdags mod Rødovre. 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Rungsted Seier Capital OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Odense Bulldogs