Kampstart 19:30 i Bentax Isarena

Rungsted Seier Capital er presset før kampen mod Aalborg Pirates i dag. 

De forsvarende mestre er i hvert fald tvunget til point, hvis ikke en eventuel Metal Final4-billet skal forsvinde ud i vasken temmelig hurtigt. Rungsted har kun fået et enkelt point i tre kampe, og rykker konkurrenterne i toppen endnu længere væk, begynder det allerede at blive kritisk i forhold til sæsonens første store event.

Rungsted har spillemæssigt leveret fornuftigt, men har ikke formået at dreje det gode spil til point. Senest mod SønderjyskE, hvor gæsterne var spillet ned i de første 25 minutter. Rungsted skulle have scoret et par kasser mere. 

Træner Hjalmarsson kan dog gå til opgaven med "alt at vinde"-følelsen, for Aalborg på udebane er vel den pt. vanskeligste opgave, man kan finde i Metal Ligaen.

Pirates beviste efter to sejre over Herlev og Odense på hjemmebane, at der er substans i arbejdet med en udesejr hos Frederikshavn, der blev leveret via tre solide perioder og bundsolidt spil i 60 minutter. Det bliver svært for Rungsted at bryde Aalborg-stimen i aften.

Historikken: Rungsted vandt Metal Cup-semifinalen i Aalborg i sidste sæson, men til gengæld vandt nordjyderne samtlige tre kampe i grundserien - i et par af dem fik Rungsted ikke et ben til jorden.

Statistikken: I en målfattig Metal Liga hidtil står Rungsted med det dårligste forsvar med 12 mål imod, mens Aalborg med 11 scoringer i tre kampe er det pt. farligste mandskab.

Duellen: Pierre-Olivier Morin har været fremragende hidtil med sit høje tempo i skøjterne. Aalborgs dygtige canadier bliver svær at tøjle for Rungsted-forsvaret, der i perioder ikke har set alt for sikkert ud. 

Skader/karantæner: Rungsted uden Mikkel Persson, Aalborg spillede sidste kamp uden Victor Panelin Borg, Jeppe Jul Korsgaard og Marcus Pedersen.

Det forventer vi: God underholdning. Både Aalborg og Rungsted vil frem over isen, og spørgsmålet er, om Rungsted kan holde i 60 minutter i modsætning til tirsdagens kamp mod SønderjyskE. 


- Jannik Hansen ringede...og snart var Ben Cooper træner i Herning OPTAKT: Herlev Eagles-Herning Blue Fox