Kampstart 18:00 i Spar Nord Arena

Tidligt fredagsbrag i forstaden.

Det kan kun blive heftigt, når de to mandskaber fra Herlev og Rødovre tørner sammen i sæsonens første derby. 

Det er vel pt. det mest intense opgør på Sjælland, og både ørne og tyre lurer på at finde en god position i forhold til at kvalificere sig til Metal Final4.

Herlev var der for et par år siden, mens Rødovre i den nye udgave endnu ikke har formået at komme med.

For begge klubber vil det være en kæmpe indsprøjtning at komme med i slutspillet om "den lille pokal". 

Herlev kommer med en stærkt spillende Matthias Asperup, der i sidste sæson skiftede fra netop Rødovre til Herlev. Han var suveræn i kampen i Rungsted forleden, hvor Eagles vandt med sikre 4-1 over det afbudsramte mesterhold. 

Rødovre fandt også optimismen igen efter 0-6-nederlaget mod Odense. Det blev 2-1 mod SønderjyskE i en kamp, hvor Johan Lundgren og Julius Persson kom i gang og leverede en "svensk dobbeltscoring", der sikrede tre tiltrængte point. 

Mighty Bulls står nu med to sejre og seks point, mens Herlev altså har et point mere. 

Hold øje med: Slet ikke nogen dårlig åbning på sæsonen af Lukas Horak, der kun har lukket et enkelt mål ind i de seneste to kampe. Tjekken har leveret solidt. I aften står han enten overfor en John Muse, der stod en fin kamp mod SønderjyskE, eller en William Rørth, der stod åbningskampen for Rødovre. 

Det forventer vi: Hård fight fra første minut. Hidsige tacklinger og kamp om fysisk overhånd i den lille skøjtehal i Herlev. Forhåbentlig masser af folk på lægterne.

Statistikken: Også Kyle Osterberg har fået en fremragende start for Herlev. Osterberg med seks point i de første fire kampe. Hos Rødovre har man fornemmelsen af, at der lurer en "god pointmager" i en af svenskerne Persson og Lundgren.

De indbyrdes kampe: Sidste sæson bød på fire kampe og to Corona-aflysninger mellem de to hold. Herlev tog otte point, blandt andet i den mindeværdige 8-7-kamp i Herlev, der indledte serien mellem de to hold i sidste sæson. 

Skader/karantæner: Rødovre var uden Frederik Kaels og Nicklas Carlsen mod SønderjyskE. De var erstattet af de unge: Tristan Juhl-Petersen og Anton Linde. Herlev stillede med en "no nonsense"-opstilling i Rungsted med 10 angribere og ingen af de "unge gutter" på kamprapporten. 

KAMPEN SENDES FRA 17.55 PÅ TV2 PLAY MED OLAF ELLER SOM KOMMENTATOR


Herlev vandt dramatisk lokalopgør på Vestegnen OPTAKT: SønderjyskE-Aalborg Pirates