Kampstart 20:15 i Frøs Arena

SønderjyskE kom både point- og spillemæssigt dårligt ud af kampen mod Rødovre onsdag aften, hvilket blev adresseret af Mario Simioni til spillerne efter kampen. 

Den vandt Rødovre 2-1 og SønderjyskE står dermed med fem point efter tre kampe i Metal Ligaen.

- Jeg så ikke meget sult hos spillerne (tirsdag aften). Ishockey er et spil, hvor man har brug for lidenskab og passion, og det havde vi ikke. Vi manglede nogle folk, og hvis vi skal have point på trods, må alle spillere trække med. I dag kiggede jeg på de etablerede spillere, og der var nogle af dem, der ikke trak det nødvendige læs. Det er ikke i orden overfor de unge spillere, der giver alt, sagde Simioni til Der Nordschleswiger efter kampen. 

Så mon ikke der er dømt fuld fight i aften fra sønderjyderne foran eget publikum.

Det kan blive vanskeligt nok mod et Aalborg-hold, der også har revanche til gode. Senest blev det 0-2 i Herlev efter sæsonens dårligste indsats i fire kampe. Netop lidenskab og passion var også noget, der var savnet den eftermiddag hos Pirates-spillerne, der ellers havde leveret en gedigen sæsonstart med tre sejre på stribe.

Hold øje med: SønderjyskE's kaptajn Mike Little har ikke været så hidsig i offensiven, som vi plejer at se. Måske i aften? Hos Aalborg savner man stadig at se den gode, gamle Thomas Spelling, der sagtens kan være lidt mere skarp i alle facetter.

Skader/karantæner: SønderjyskE formentlig stadig uden Mathias Borring, Yannick Vedel og Mikkel Jensen, mens Aalborg endnu har til gode at se Emil Marcussen på isen. Også Nikolaj Carstensen er ude. Han afsoner sin sidste karantænedag. Vi forventer heller ikke den nye back Charlie Curti klar til kamp. 

Det forventer vi: En hård tæt fight, hvor det mere polerede Aalborg-hold kommer til at slide mod et hårdt fightende hjemmehold. På papiret har Aalborg pt. et lidt stærkere hold og er favorit. 

De indbyrdes kampe: Aalborg havde godt tjek over SønderjyskE i sidste sæson, hvor nordjyderne vandt fem kampe og sikrede sig 14 af 18 point. Det seneste opgør i Frøs Arena blev dog vundet af sønderjyderne. 

Statistikken: Begge holds angrebskæder leder efter en målscorertype. Kun Aalborgs back Ian Edmondson har scoret to gange, når vi kigger ned over truppernes indsats hidtil. Måske gennembrud til Mike Szmatula eller Aalborgs Stephen Anderson i aften?

KAMPEN SENDES FRA KLOKKEN 20:10 PÅ TV2 PLAY MED SØREN KASTER SOM KOMMENTATOR.


OPTAKT: Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Esbjerg Energy