Kampstart 19:30 i Spar Nord Arena

Der er lørdagshockey i Herlev og det plejer ikke at gå stille for sig. 

Slet ikke når de sjællandske rivaler er på besøg, som det er tilfældet med Rungsted i aften. 

Og som altid stiller vi spørgsmålet om, hvorvidt Herlev-holdet efter en lang Corona-pause er i form og har lunger til at spille ishockey. Det synes faktisk ikke at have været nogen bagdel med en pause i en mørk vintertid, når vi kigger tilbage på, hvordan de øvrige hold, der er kommet fra Corona-break, har performet. 

Tag for eksempel Aalborg, der har slået både SønderjyskE og Herning efter Covid19-break. 

Herlev kan med en sejr i aften tage et gigantskridt mod en slutspilsplads og derefter lige så stille begynde at bygge op mod foråret, men det bliver en vanskelig omgang mod et Rungsted-hold, der er i superform og kommer med fire sejre på stribe.

Nu mangler blot lidt ekstra folk, så kan Erik Hjalmarsson for alvor begynde at bygge op mod kvarten.

Der er ingen tvivl om, at den svenske træner gerne vil have Røndbjerg og Bergholt tilbage for at skabe bredde på backpladserne, hvor André Pison og unge William Back til gengæld har fået masser af værdifulde minutter, der kan bruges, hvis der bliver brug for det i slutspillet. 

Hold øje med: Rungsteds powerplay var hidsigt og giftigt mod Odense og det ser ud til at begynde at rulle igen som "i de gode gamle dage" - Herlev-træner Patric Wener har efter sigende haft nogle dage til at arbejde med sine spillere, så han har også haft mulighed for at få Siekkinen og Pesut arbejdet helt ind i truppen. 

Det forventer vi: Masser af underholdning i Spar Nord Arena, hvor to offensivt indstillede hold bare arbejder fremad i jagten på at score mål. En højtscorende kamp med gæsterne i favoritrollen.

De indbyrdes kampe: Det er blevet 6-5 og 5-4 til Rungsted i overtid/straffe, mens Herlev har vundet det tredje indbyrdes opgør med 4-1. 

Statistikken: Et par formkurver, der har peget hver sin vej. Herlev tabte fire på stribe "før Corona", mens Rungsted står med fire sejre på stribe og et meget stærkt formbarometer. 

Skader/karantæner: Vi nulstiller Herlev og konstaterer, at Rungsted har sendt Donat Szita til Amiens, men til gengæld har fået Nichlas Hardt tilbage i opstillingen. Sebastian Bergholt og Mathias Røndbjerg mangler stadig. 

 


Skydetelt i Herlev, da Rungsted tog sejr nummer fem i træk VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Rødovre