Kampstart 19:00 i Kvik Hockey Arena

Der er hurtig slagudveksling mellem Herning og Frederikshavn, der efter kampen i går mødes allerede i aften igen til returkamp i det midtjyske.

Herning tager imod Frederikshavn og efter 3-4-nederlaget i en god og tæt kamp i aftes, er midtjyderne ude efter revanche, og der næsten slutspilsfølelse i sådan et dobbeltopgør. Og hvem ved, om det er en generalprøve på en kommende kvartfinaleserie? De to hold kan sagtens ramle ind i hinanden igen om en måneds tid. 

Der var stor intensitet i aftes, som vores skribent Michael Kristensen beskrev det:

- Det var sådan flere gange ved at kamme over spillerne imellem. Dommernes linje var for ujævn, og det gav frustrationer i begge lejre. Spillerne begyndte med de små kampe i kampen som vi kender fra slutspillet, og med tanke på der er back to back i morgen, kan det godt blive noget værre noget, hvis ikke der bliver slået ned på de ting. Brodie Dupont og Jesper Jensen var bestemt ikke bedste venner, lød det i referatet. 

Så der er lagt til en god aften "på streamen" i aften fra Herning, hvor der sendes direkte fra klokken 18:45 og fremad. 

Hold øje med: Mads Christensen fik scoret et længe ventet mål i aftes, og angriberen er måske på vej mod topformen frem mod slutspillet. Også Mathias Bau viste storform på sin gamle hjemmebane i Nord. Hos Frederikshavn så vi en toptændt Rasmus Søndergaard, der leverede et flot oplæg til Gorm Topholts mål til 3-3.

Det forventer vi: Ingen af holdene giver en millimeter her kort før slutspillet. Tæt kamp igen i aften.

Skader/karantæner: Herning spillede uden Patrick Madsen, mens Frederikshavn måtte undvære Christoffer Åkesson og Mike Hammond i angrebet.

Historikken: Frederikshavn udlignede med sejren i går til 2-2 i de indbyrdes opgør. Så vi har en afgørende match i "grundspilsserien" i aften. 

Statistikken: Kamprapporten fortæller om 40-23 i skud til Herning i aftes, der havde sat Frederik Søgaard ind i stedet for Simon Nielsen, der fik en pause fra buret. Hos Frederikshavn var Filip Larsson i buret, bortset fra et par minutter, hvor han måtte ud for at reparere sin skøjte. 


STREAM: Se kampen mellem Herning og Frederikshavn Martin Eskildsen: Ingen dårlige bortforklaringer