Kampstart 20:00 i Kvik Hockey Arena

Herning Blue Fox er tilbage på hjemmebanen i Kvik Hockey Arena efter 4-1-sejren over Odense tirsdag aften.

Midtjyderne leverede en ganske disciplineret og overbevisende indsats over alle fire kæder og målmand Mac Carruth stod en formidabel kamp i buret bag det midtjyske forsvar, der agerede med seks backer. 

- Jeg føler, at vi som hold leverer en god og solid arbejdsindsats. Mac (Carruth, red.) står en god kamp og redder os et par gange. Det var en fed kamp at spille. Der er altid god tænding og intensitet, når vi møder Odense. De kan også godt lide at spille fysisk, sagde Herning-angriberen Lukas Bang efter kampen til Sportherning.dk. 

Blue Fox tager i aften imod Frederikshavn White Hawks, der kommer med en blandet pose til kampen.

For efter en stime på syv sejre på stribe tabte nordjyderne senest til både Odense og Esbjerg, så træerne vokser altså ikke ind i himlen i Vendsyssel, hvor man dog uden problemer nu kan tænke "opad" i stedet for at se på slutspil eller ej.

Skader/karantæner: Herning havde Brett Perlini og Mathias Bau ude senest i Odense. White Hawks manglede i seneste kamp mod Odense, Alex Bumagin, Christoffer Åkesson og Jonas Jakobsen. Det lysner for alle tre, men om de er med i bussen til Herning i aften, er stadig uvist, skriver Frederikshavns hjemmeside. Én ting er sikkert. Radek Cip holder pause i morgen, og det gør han faktisk i det meste af december, da han i går blev idømt 7 spilledages karantæne.

Det forventer vi: En tæt taktisk affære som i tidligere møder mellem de to hold i turneringen. Herning er favorit - også på grund af holdets meget store styrke på hjemmebane.

Historik: Og også fordi midtjyderne har formået at holde tæt i forhold til Frederikshavn i to opgør hidtil. Herning har vundet 2-0 både hjemme og ude mod White Hawks tidligere på sæsonen.

Hold øje med: Mathias From spilede en fin kamp i Odense, kulminerende med et meget flot mål, hvor han drejede et halvt Odense-forsvar af. Frederikshavn skal have en Tad Galansky i absolut topform for at hente point i det midtjyske.

Statistikken: Phillip Marinaccio er nu helt oppe på 23 point i 20 kampe og spiller virkelig en god sæson i Herning. Hos Frederikshavn trækker Christopher Frederiksen fra som intern topscorer med 18 point. 


RETRO: Et kig ind i Olesens hockeyverden HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rødovre-Esbjerg