Kampstart 15:00 i Kvik Hockey Arena

Det er ikke mere end 10 dage siden, at midtjyderne og fynboerne senest tørnede sammen i Kvik Hockey Arena, og det resulterede i en alvorlig lussing til fynboerne.

Dengang var Herning under tungt pres i kampen om ottendepladsen, i dag skubber vi presset over på de fynske hunde, der med to nederlag mod Rungsted samtidig med Hernings sejr i Frederikshavn nu er seks point bag Blue Fox i kampen om ottendepladsen.

Odense skal ganske enkelt vinde, hvis der skal være kontakt gennem landsholdspausen, hvilket er yderst vigtig for Bulldogs' mentale helbred frem mod turneringens genoptagelse 12. november. 

Det bliver ikke nemt mod et Herning-mandskab, der også kender til vigtigheden af dagens match, og i øvrigt også har mulighed for at koble sig yderligere på de syv øvrige hold i tabellen. 

Odense har to kampe i benene fra torsdag og fredag, mens Herning har kunnet hvile og træne siden bussen ankom fra Frederikshavn sent tirsdag. Altid diskussion, om det er fordel eller ulempe at have gang i benene. Det er dog et faktum, at Odense Bulldogs-spillerne så en anelse trætte ud allerede fredag mod Rungsted.

Duellen: Henry Hardarson er målscoreren for Odense i denne sæson, og han er oppe mod et Blue Fox-forsvar, der gennem hele sæsonen har været ganske. Lige nu mest spilletid til Weichel, Nielsen og Kostromitin.

Statistikken: Da de to hold senest mødtes i Herning, vandt midtjyderne altså 7-0. På kamprapporten sagde skuddene 36-12. Det går naturligvis ikke igen for Odense. 

Det forventer vi: At Odense bliver sat under hårdt pres fra start. Overlevelse i de første 20 minutter er nøglen for Bulldogs. Ellers bliver det svært. 

Skader/karantæner: Herning stiller uden Simon Nielsen og har Adamsen eller Søgaard på mål, mens Odense altså stadig savner Lucas Bjerre Rasmussen og formentlig også Jakob Wittendorf. 

Historikken: Det står ikke skrevet i sol, måne og stjerne at Odense vinder i Kvik Hockey Arena. De seneste fire kampe i Herning har hjemmeholdet vundet med samlet 26-3 (7-0,6-0,7-2 og 6-1)


Simon Nielsen ude med skade i lysken: Søgaard eller Adamsen står for Blue Fox GALLERI: Rødovre Mighty Bulls-Herlev Eagles