Kampstart 19:00 i Kvik Hockey Arena

Herning Blue Fox er tung favorit i aftenens opgør mod det hårdt ramte Rødovre-hold, der ikke har vundet en ishockeykamp siden 15. september, hvor det blev til 2-1 over SønderjyskE.

Den anden sejr, som Rødovre har snuppet hidtil i sæsonen var dog over netop Herning Blue Fox, så det er måske på den baggrund, der skal og kan pumpes lidt optimisme ind hos Thor Dreslers tropper.

Eller måske også på baggrund af Rødovres seneste kamp mod Herlev, hvor der trods alt blev leveret en fornuftig indsats, men hvor Rødovre på klassisk bundholdsmaner ganske enkelt havde marginalerne imod sig. 

Men skuden skal vendes på et eller andet tidspunkt, hvis Rødovre ikke skal ryge for langt bagud på den skæbnesvangre niendeplads.

Herning kommer fra en række gode ishockeykampe, senest 2-1 hjemme over Frederikshavn i en tæt, tæt topkamp.

Vi må forvente en lidt mere åben affære i aften, og det skal blive spændende at se, hvilken taktisk approach Rødovre kommer med. 

Det forventer vi: Set på baggrund af form, statistik og mental tilstand vil andet end en hjemmesejr være en stor overraskelse. Men da Rødovre var var mest presset i sidste sæson, vandt Mighty Bulls-spillerne også i Herning og lagde den afgørende afstand til Odense.

De indbyrdes kampe: Rødovre vandt ligeledes den første indbyrdes kamp i denne sæson, som i den grad var en kamp, der gav anledning til optimisme på Vestegnen. Det blev 4-3 til hjemmeholdet. 

Statistikken: Til gengæld ser det helt elendigt ud for Rødovre på formen med blot et point i de seneste fem kampe, hvor Herning har snuppet otte pinde. 

Hold øje med: Nicklas Carlsen var rasende over det nylige nederlag mod Herlev, da han analyserede på TV2 Play efter. Forvent, at han i den grad tørster efter revanche i aften. Hos Herning ser Markus Jensen ud til at være kommet godt i gang med sin fine scoring mod Frederikshavn. Der venter mere fra hans stav.

Skader/karantæner: Blue Fox er stadigt uden Thor Baden og Jeppe Pyndt, mens Rasmus Nielsen er tvivlsom til kampen. Rødovre manglede Jonatan Nielsen og Alberto Pison senest mod Herlev.


HØJDEPUNKTER: Se målene fra Rungsted-SønderjyskE HØJDEPUNKTER: Se målene fra Esbjerg-Aalborg