Kampstart 19:00

Der meldes om stort udsolgt hus i Odense i aften, hvor der trængsel og formtop frem mod slutspillet. 

Fynboerne er sultne og Bulldogs står med et stort set skadesfrit mandskab. 

Med en sejr i aften kan Bulldogs endda skabe spænding om femtepladsen, for tre fynske point vil bringe Odense op på to points afstand i forhold til aftenens modstander. 

- Jeg har stort respekt for spillerne, for de har alle 100 procent købt ind på det. Vi arbejder ekstremt hårdt her. Det er den kultur, vi gerne vil have, siger Odense-træner Paul Thompson til Fyens.dk.

Hvis du vil være del af holdet, forventer vi, at du er meget professionel og dedikeret og meget fokuseret på, hvad vi forsøger at opnå. Vi ville have haft mere stabilitet i løbet af sæsonen, hvis ikke vi havde haft så mange nøglespillere ude med skader, tilføjer den britiske træner.

Odense har vundet fem kampe på stribe og satser altså på at fortsætte succesen og samtidig holde fødderne på jorden. Men lige nu står det klart, at hverken Bulldogs eller aftenens gæster fra Esbjerg bliver en nem hurdle i slutspillet.

- For at opnå succes på Fyn, skal vi gøre de ting, der tidligere har bragt os langt. Vi skal spille simpelt, undgå at spille for individuelt, eliminere de personlige fejl, generelt følge game-planen og smøge ærmerne op. Så har vi muligheden mod et Odense-mandskab, der ønsker at fortsætte stimen af sejre, siger Energy-træner Jason Jaspers i klubbens kampoptakt.

Det forventer vi: Odense går ind som favorit i aften med stimen af sejre. Holder statistikken, så ligner det et underholdende og målrigt opgør. 

Hold øje med: Gunars Skvorcovs har været formidabel, siden han landede i Odense. Fem mål i fire kampe, ikke noget at klage over. Hos Esbjerg skal der bydes ind på målkontoen. Måske Rasmus Bjerrum rykker på sin gamle hjemmebane på Fyn?

De indbyrdes kampe: Der er scoret 45 mål i fem hidtidige kampe i sæsonen. Esbjerg fører 3-2 i matcher. Holder vestjyderne serien hjem?

Skader/karantæner: Odense var skadesfri senest i Frederikshavn, Esbjerg savnede Grayson Downing og Henrik Mærsk Clausen mod SønderjyskE.

Statistikken: Odense er i den grad på toppen af barometret. 14 point og en målscore på 26-7 i fem kampe ville gøre selv Derek Herlofsky og Curt Regnier stolte, hvis det var den fynske storhedstid for mange år siden. Esbjerg står med syv point i fem kampe.


JARI PASANEN OG WHITE HAWKS SKILLES Aalborg spiller om CHL-plads lørdag aften