Kampstart 19:00

Reelt betydningsløs kamp i Odense i aften, hvor begge hold varmer op til slutspillet og fredagens dyster.

Odense møder Herlev, Rungsted møder enten Aalborg eller Herning og i aften satser begge hold formentlig på at komme fra kampen uden skader. 

Fynboerne er blevet plaget en anelse mere end godt er på det seneste, og man skal næppe forvente, at Nicolai Weichel eller Brien Diffley spiller i aften. Og den skadede Arturs Salija er meldt ude i kvartfinaleserien. 

- Kristian Jensen blev rygskadet under træningen inden kampen i Esbjerg, men spillede alligevel mod Esbjerg og Frederikshavn med halvdårlig ryg og var hæmmet af det. Læge-sektoren er ved at kigge på ham, og det kan være, han kommer til at stå over, siger Bulldogs-direktør Ole Nielsen til Sport Fyn. 

Rungsted kommer med et mandskab, der ikke har resultaterne med sig, men som bestemt på papiret har et hold, der kan matche enhver modstander i playoff.

Spørgsmålet er, om rytmen kan nå at indfinde sig inden fredagens åbning i Herning eller Aalborg.

Det forventer vi: At Rungsted sagtens kan gå hen at vinde kampen i Odense. Gæsterne må have stor motivation for at komme godt af sted til på fredag og vil forsøge at finde den rette opskrift til kampen i Herning eller Aalborg.

Hold øje med: Gunars Skvorcovs spillede back for Odense og bliver altmuligmand i slutspillet for fynboerne. Letten er yderst vigtig for de fynske hunde. Rungsted skal have Rasmus Andersson skudt ind til slutspillet. Han har aldrig helt fundet det konstante niveau i indeværende sæson. 

Skader/karantæner: Mon ikke Odense stiller uden både Weichel, Diffley, Salija og Kristian Jensen i aften? Rungsted har senest haft Tim Daly, Nick Moutrey og Mathias Hansen ude. 

Historikken: Odense har vundet to sejre i overtid og en enkelt kamp i ordinær spilletid, mens Rungsted har to sejre i ordinær spilletid. 


HETAG HØJDEPUNKTER: MÅL OG REAKTIONER fra Esbjerg-Aalborg OPTAKT: SønderjyskE-Rødovre MB