Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Så er der ingen restriktioner i Rødovre.

Mighty Bulls byder derfor velkommen til frie rammer for første gang længe, når Aalborg kommer på besøg, og selv om Rødovre netop har tabt til Herning og Esbjerg, har de seneste kampe banket optimisme ind i Mighty Bulls-træner Magnus Sundquist.  

Det fortæller han til Rødovres hjemmeside. 

- Det er frustrerende at stå her med nederlag efter de sidste to kampe. Mod Herning går vi ud og viser, hvilket potentiale der findes i holdet og dominerer første periode. Anden periode er Hernings, og så har vi en meget jævn tredje.

- Men igen så koster nogle individuelle fejl og beslutninger i tredje periode, og det straffer gode hold, og så står det pludselig 1-3. Det var samme scenarie mod Esbjerg. På trods af placeringen og situationen viser holdet igen, hvad der kan findes i holdet i de bedste stunder.

- Til tider spiller vi Esbjerg ned og kommer tilbage i kampen til 3-3. Men med 50 sekunder tilbage koster en fejlbeslutning, der giver Esbjerg en chance, som de udnytter. Så ud af ingenting kommer de foran, vurderer Magnus Sundquist

- Det er meget frustrerende, at vi gang på gang giver mål væk på den måde. Drengene fortjener bedre og viser endnu en gang, at der findes vilje og god hockey i dem.

- Når man som os ligger nummer ni og i den nedre del af tabellen, så er der grunde til det og ikke en tilfældighed. Hold i bunden laver flere fejl, som tophold udnytter. Og tophold laver bare færre fejl til vores fordel, så derfor vinder holdet med størst kvalitet og bredde oftest de jævne kampe, analyserer han. 

- Viljen findes, farten findes og spillet findes. Men hockey drejer sig også om at spille klogt, vinde mand-mod-mand-situationer og minimere fejlene. Det har kostet for mange mål og kampe indtil nu. Men det er bare at fortsætte med at se video, træne og repetere, så den enkelte spiller kan lære af det, forsikrer Magnus Sundquist. 

Der er altså stadig ishockeyglæde i Rødovre, og det er forhåbentlig noget, der kan tages med til næste sæson. I aften er Aalborg på besøg. Nordjyderne er næsten gået direkte i bussen efter gårsdagens 5-1-sejr over Odense, og Pirates har foreløbig tages seks point af seks mulige i den her vilde uge, hvor Pirates tager hele fire kampe på stribe. 

I aften er gæsterne også favorit, selv om Aalborg ofte har haft det vanskeligt i Rødovre.

Hold øje med: Kirill Kabanov er tilbage med fynd og klem efter en pause. Det viste han i går mod Odense. Hos Rødovre scorede Maksim Popovic sit første sæsonmål mod Esbjerg og spiller i aften sin kamp nummer 100 for Mighty Bulls.

Det forventer vi: Mon ikke Rødovre fortsætter med tempoet fra de seneste kampe og gerne vil have revanche for den frygtelige seneste hjemmekamp mod Aalborg. Det bliver tæt, Aalborg er favorit.

De indbyrdes kampe: Netop den seneste kamp mellem de to hold i Rødovre var et mareridt for hjemmeholdet, der tabte med 1-9. Siden har Rødovre været tre gange i Aalborg og tabt med henholdsvis 2-5, 1-2 (overtid) og 0-7. Så styrkeforholdet er foreløbig sat mellem aftenens to mandskaber.

Statistikken: Heller ikke formbarometeret tæller frygtelig meget til Rødovres fordel. Et rundt nul i de seneste fem kampe, hvor Aalborg har hentet 10 point. 

Skader/karantæner: Aalborg manglede i går Pierre-Olivier Morin og Julian Jakobsen og har altså endnu ikke fået Dylan Steman føjet til holdkortet. Rødovre stillede senest uden Joshua Heerwagen, Nicklas Carlsen og Alberto Pison. 


Smal Aalborg-sejr i Rødovre efter vanvittig første periode VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Odense