Kampstart 18:00 i Rødovre Centrum Arena

Trænerskiftet gav ikke pote med point for Rødovre Mighty Bulls, der ellers gav Frederikshavn en god kamp lørdag aften.

Kun et sent mål til gæsterne sendte alle tre point til Nordjylland efter en ganske lige kamp. 

Men gode intentioner og tætte kampe tæller ikke mere for Rødovre, der nu skal i gang med at have point.

Mighty Bulls er syv point efter Odense og otte efter Rungsted i den nederste tredjedel af Metal Ligaen, så der skal ske noget, hvis ikke den sene del af efteråret skal blive alt for vanskelig for Magnus Sundquist og co. 

I aften kommer Esbjerg Energy på besøg, og de to hold spiller traditionelt tætte kampe. 

Det første møde var ingen undtagelse. Søren Nielsen afgjorde 3-2-kampen blot 11 sekunder før tid helt tilbage i sæsonpremieren i Granly Hockey Arena, og noget kunne sagtens tyde på, at kampen i aften også kunne blive "lidt forsigtig".

Rødovre skal først og fremmest finde defensiven og sikkerheden i spillet frem, mens Esbjerg trods 7-6-sejren over Rungsted formentlig også arbejder på at stoppe "den defensive blødning". 

Der går for mange mål ind hos vestjyderne for øjeblikket. Ingen diskussion om det.

Spændende om papirerne er gået i orden hos den nye målmand Eamon McAdam og backen Ryker Killins hos Esbjerg. Det vil utvivlsomt give et boost til defensiven. 

Hold øje med: Skabte trænerskiftet ny motivation hos Rødovres imports? Det er de otte spillere, der skal løfte holdet et nøk eller to opad. Hos Esbjerg var Andreas Grundtvig målfarlig mod Rungsted med to scoringer og har gjort et godt, offensivt indtryk i sæsonen.

Det forventer vi: Som ovenfor beskrevet: To hold, der forventes at holde sig til defensivt arbejde som førsteprioritet. Det må simpelthen være tilfældet både hos Rødovre og Esbjerg. 

Skader/karantæner: Rødovre stillede mod Frederikshavn uden de tre svenskere Nielsen, Persson og Lundgren, mens Esbjerg i dag er uden karantæneramte Sune Hjulmand, men altså måske med to nye nordamerikanere "om myndighederne vil". 

De indbyrdes kampe: 3-2 til Esbjerg i den første kamp, der var fuldstændig tæt. Rødovre førte endda 2-0, men endte altså med at tabe i stort set sidste sekund.

Statistikken: Esbjerg Energy står med seks point i de seneste fem kampe, mens Rødovre har hentet et enkelt point i samme periode. Seneste Mighty Bulls-sejr daterer sig helt tilbage til 15. september, da det blev til en gevinst mod SønderjyskE. 

 


VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Herlev Asiago kommer til Nordjylland: Aalborgs sidste Continental Cup-modstander er fundet