Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Der er mulighed for hurtig revanche til Rødovre Mighty Bulls i dag. 

Mandag mødtes forstadskøbenhavnerne med Esbjerg og tabte 1-6, i dag mødes de to mandskaber allerede igen.

Det er fjerde gang i grundspillet, de to hold tørner sammen og Rødovre skal efterhånden til at erobre point fra Esbjerg, hvis det spinkle håb om slutspil skal bevares.

Rødovre-træner Magnus Sundquist gør status på klubbens hjemmeside. 

- Jeg var meget skuffet over hvordan vi agerede i vigtige dele af kampen. Efter en god 1. periode var det alt for optimistisk og manglende ydmyghed i 2. periode. Lige så gode vi er, når vi er FULDT koncentreret, har vi vist at vi kan slå alle hold, lige så middelmådige er vi, når vi ikke gør tingene fuldt ud.

- Det er specielt spillet uden puck og beslutsomheden foran målet, som oftest afgøre de tætte kampe. De ting skal forbedres og derudover bliver man nødt til at have mentaliteten og viljen til at præstere kamp efter kamp. Gør man ikke det i denne liga, jamen så taber man ganske enkelt, siger Rødovre-træneren. 

Esbjerg har faktisk et lille realistisk håb om at angribe top fire. Odense har 11 point ned til vestjyderne på femtepladsen, Esbjerg har to kampe i hånden, så der er altså mulighed for at rykke tættere på fynboerne og angribe en hjemmebanefordel i kvartfinalen.

Husk naturligvis også, at vi blot er halvvejs i grundspillet. 

Hold øje med: Grayson Downing dobbelt målscorer for Esbjerg mandag aften. Frank Gymer og Miro-Pekka Saarelainen skal i sving for Rødovre som de var ved Mighty Bulls-målet i Granly Hockey Arena. 

Det forventer vi: Et koncentreret Rødovre-hold, der kommer til at gøre kampen meget mere jævnbyrdig end i mandag. Men Esbjerg er stadig betragtelig favorit.

Skader/karantæner: Christian Thunbo og Alberto Pison ude for Rødovre. Mandag var Esbjerg uden Philip Larsen, Oliver Kjær og Tobias Ebener. Vestjyderne måtte desuden se Phillip Schultz udgå i løbet af kampen.

Historikken: Esbjerg har vundet tre gange over Rødovre: 6-1, 6-1 og 3-2. Skal Rødovre snuppe det første point mod vestjyderne i aften?

Statistikken: Et enkelt powerplay-mål til Rødovre i Esbjerg i slutfasen. Vestjyderne scorede samtlige fem mål i fem mod fem. 


Karantæne: Cips tackling er ikke noget, Frederikshavn vil tolerere VIDEO: Brett Thompson: Jeg er klar til at vinde her i Danmark