Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre har den definitive mulighed for selv at logge på slutspilspladsen i aften mod Frederikshavn.

Det kræver måske blot en enkelt pind for hjemmeholdet, der med uafgjort i ordinær spilletid vil have det nødvendige forspring på syv point til Odense, hvis fynboerne ikke får point mod Vojens.

Det samme antal point som Odense som minimum - og Rødovre ER klar til slutspillet. 

Vi husker, at Odense er tvunget til point i Vojens for at kunne true Rødovre, men sker det, samtidig med et Rødovre-nederlag, vil kampen på søndag blive en nervepirrende omgang. Det vil Rødovre for alt i verden undgå.

Derfor skal takterne fra søndagens kamp i Herning findes frem. Her spillede Rødovre tæt og disciplineret og fortsatte egentlig de gode takter i første periode mod SønderjyskE, inden et vist sammenbrud i de midterste 20 minutter.

Det kostede sejren, og det er der ikke råd til mod et Frederikshavn-hold, der spiller ganske godt for tiden og ikke bliver nemt at danse med i kvartfinalen.

Det er klart, at tabet af Bumagin er stort, men vi skal også huske på, at White Hawks i lange perioder af sæsonen har spillet uden den russiske strateg. Så det er ikke en ny tallerken, der skal opfindes. 

Det forventer vi: Rødovre SKAL i form inden slutspillet og må komme hårdt mod et Frederikshavn-hold, der ser ud til at ende på sjettepladsen. Det må være motivation nok for hjemmeholdet at selv kunne sikre pladsen i slutspillet uden hjælp fra andre.

Skader/karantæner: Frederikshavn har Mathias Seldrup og Bumagin ude, muligvis også Christoffer Åkesson og Mathias Mølgaard. Rødovre havde otte backer og 10 angribere i opstillingen mod SønderjyskE senest. Oliver Reuter, Jesper Horsted, Frederik Kaels og Nikolaj Zorko var ude af opstillingen.

Historikken: Det er ikke længe siden, Frederikshavn vandt 3-1 over Rødovre. Det var blot tredje gang i sæsonen, de to hold mødtes. En hjemmesejr til hver tidligt på sæsonen.

Hold øje med: Rødovre kom ned på jorden igen mod SønderjyskE. Cheek og Welychka skal gå forrest ind i slutspillet. Hos Frederikshavn er der spænding omkring Filip Larsson, der kommer til at tage målmandstørnen i den første del af slutspillet.  

Statistikken: Rødovres boxplay på 72,56 procent er ligaens dårligste. Noget at arbejde med for Dresler og co. Frederikshavns procent er på 76,98


Esbjerg savner Corcoran i powerplay-spillet OPTAKT: Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital