Kampstart 20:15 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre Mighty Bulls og Herlev Eagles har ting tilfælles for øjeblikket. 

Mange skader, mange unge og relativt "ukendte" navne i spil og rigtig mange dårlige resultater. 

Tager vi de sidste fem kampe er Rødovre foran 5-3 i point mod Herlev, det samme gælder i de seneste 10 kampe. Tager vi de seneste 15 kampe - der er spillet uden Covid19 - står begge hold med otte point.

En af forskellen er, at Herlev nu skal spille slutspil, mens Rødovre forbereder sig til næste sæson. 

I aften mødes de to mandskaber i en duel, der nok skal blive hidsig, for det gælder prestige blandt rivaler. 

Ikke mindst for aftenens hjemmehold fra Rødovre, der faktisk har tabt slutspilspladsen på gulvet i kampene mod Herlev. 

12 point af 12 mulige har Herlev snuppet mod Rødovre og lige nu er forskellen på de to hold 13 point. 

Rødovre-træner Magnus Sundquist gør status efter 1-8-nederlaget i Odense mandag aften.

- Onsdag er det en ny kamp. Igen, det bliver en stor udfordring og vi ved endnu ikke hvem eller hvor mange, der er tilgængelige. Vi kommer nok til at supplere med 1-2 spillere mere fra U20-holdet, som kan komme op og få spilletid, siger han.

- Dem der kender mig ved, at jeg har en ”vinnerskalle” og at tabe kampe er noget af det værste jeg ved. Men samtidig er jeg realist og klar over situationen og de forudsætninger, der er lige nu. Jeg selv, Morten og spillerne vil gøre alt for at fortsætte med at arbejde hårdt, og så må vi se, hvordan kampen i morgen og de sidste to kampe udvikler sig.

- Jeg skal være ærlig og sige, at det har været en stor udfordring i de sidste kampe og en situation, jeg ikke har været med til tidligere, men det er gode lærepenge for flere af spillerne og godt for deres fremtidige udvikling, lyder det fra Magnus Sundquist.

Det forventer vi: En hård fight mellem de resterende spillere, der er tilbage på begge hold. Der er mange spillere, der har vekslet klubberne indbyrdes og kender hinanden. De gider heller ikke tabe til hinanden.

Hold øje med: Maksim Popovic - tidligere Herlev-mand - gør det godt for Rødovre og slider og slæber konstant. Herlev giver debut til den tidligere Rødovre-spiller Victor Cubars, der skal give ny energi til Eagles-angrebet.  

De indbyrdes kampe: Fire matcher mellem Rødovre og Herlev i indeværende sæson og fire gange har Herlev såmænd taget alle tre point. 19-7 i målscore. 

Statistikken: En anden forskel på de to rivaler er, at Rødovre og Herlev (24-27) i store træk har scoret lige mange point på hjemmebane. Herlev er til gengæld stærkest på udebane, hvor Rødovre har været miserable i denne sæson. 

Skader/karantæner: Herlev gjorde status i går i forbindelse med kontrakten med Victor Cubars. Syv spillere er pt ude: Max Vilstrup Olesen, Jake Horton, Kristian Kragh, Magnus Molge og Jani Siekkinen har sagt farvel til sæsonen. Joseph Jonsson (ankel) og Peter Lauritzen (ankel) er begge stadig i spil til resten af sæsonen. Rødovre gør status med følgende: To skader har ramt truppen i de sidste to kampe, hvor både Marco Illemann og Gustav Berling har måttet gå ud – og det hjælper ikke på en i forvejen spinkel trup, hvor også Olivier Dame-Malka, Nicklas Carlsen og Frederik Kaels er på skadeslisten.


Oskar Drugge ude med hjernerystelse efter grimt uheld VIDEO: Højdepunkter fra Esbjerg-SønderjyskE