Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Kan Rødovre hægte sig på Herlev Eagles og Esbjerg Energy i bunden af Metal Ligaen og igen etablere et begrundet håb om at komme ind i kampen om pladserne i slutspillet?

Det er det store spørgsmål inden aftenens kamp i Rødovre Centrum Arena, hvor Mighty Bulls skal forsøge at gentage sejren på 3-2 fra i fredags i Herlev.

Her spillede Rødovre en smart, disciplineret kamp og udnyttede kynisk Herlevs fejl til at sætte et par omstillinger i gang, der førte til scoringer.

- Det var en tæt kamp, hvor begge hold spillede med høj intensitet, hvilket gør at disse kampe er sjove at stå!  At vi så vinder på udebane i Herlev, er pissefedt og vi skal blive ved med at kæmpe så hårdt, som vi gjorde fremover, siger William Rørth, der stod for første gang i sæsonen i Rødovre-buret, til klubbens hjemmeside. 

- Kampe mod Herlev er de sjoveste at spille, specielt når det er på hjemmebane. Det er disse kampe man brænder for, hvilket kan ses på os spillere og specielt også vores fans, som skaber en endnu federe kulisse, når vi møder dem! Så vi ser rigtig meget frem til kampen onsdag aften i Rødovre Centrum Arena, lyder det fra Rørth. 

Herlev kommer med stor sikkerhed med en hidsig trang til revanche. Der er næppe nogen i Herlev-lejren, der er tilfredse med at være det første hold, der tabte til Rødovre i denne sæson. Og mon ikke træner Vikström har noteret sig, at det var ærgerlige fejl, der førte til Rødovre-scoringer og at de skal sidde på et absolut minimum i aften?

Statistikken: Der var lige nøjagtig 999 tilskuere til kampen fredag i Herlev. Skal vi op på et firecifret tal i aften? I givet fald vil det også være første gang i sæsonen det sker i Rødovre. 

Historikken: Efter fire Herlev-sejre på stribe vandt Rødovre det sidste indbyrdes opgør i sidste sæson og altså også kampen i fredags. Nu er det altså Eagles, der skal bryde en stime.

Det forventer vi: Et hidsigt tæt, lokalopgør med alt på spil tidligt på sæsonen. Husk også, at Herlev "spiller opad" og med en sejr kan spille sig tilbage i kampen om Metal Final4-pladserne.

Hold øje med: Det så stabilt ud fra William Rørths side fredag. Holder han kadencen og vinder endnu en duel med Herlevs skarprettere. Der er næppe tvivl om, at Matthias Asperup gerne vil sætte mål ind mod sine tidligere holdkammerater efter en målløs fredag aften.

Skader/karantæner: Herlev-backen Anton Johansson var stadig ude fredag aften. Rødovres fraværsliste bestod af Alberto Pison og Tristan Petersen. 

 


SE MÅLENE FRA Aalborgs Champions Hockey League-kamp mod Luleå HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra kampen mellem Esbjerg og Herning