Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Der er run på siddepladserne i Rødovre Centrum Arena til kampen i aften, hvor hjemmeholdet tager imod Herlev i et klassisk lokalderby.

Det skrev Mighty Bulls i aftes på sin Facebook-story, så det er bare med at få skaffet billet, hvis man vil have et af de komfortable sæder til kampen. Ellers er der naturligvis også ståpladser til kampen mellem de to rivaler, der kan blive definerede for "Rødovres sidste chance for at komme i slutspillet".

Vi har skrevet det før, men skriver det nu igen.

- Herlev tager altid lidt chancer fremad i banen, så det skal vi være klar på og være stærk i defensiven. Som sagt er vi i en situation hvor vi har brug for alle de point vi kan få så vi kan komme nærmere den sidste slutspilsplads, samtidigt betyder det også utroligt meget for vores fans at vinde kampene mod Herlev, siger Rødovres kaptajn Mads Eller før kampen til klubbens hjemmeside.

Rødovre er for øjeblikket 15 point efter Herlev, der endda har spillet to kampe færre, så ørnene kan gå relativt roligt til kampen velvidende, at Mighty Bulls måske nærmere jager Frederikshavn og Rungsted end lokalrivalerne. 

Herlev havde en rigtig fin sidste uge med sejr på 3-1 over Rungsted og en ganske meriterende 2-1'er efter straffe over Odense, så gæsterne kommer til Rødovre velvidende, at der er styr over defensiven og at man har Metal Ligaens måske formstærkeste målmand i Lukas Horak.

Han var på ugens hold i sidste uge med hele 64 redninger på 66 skud og foran ham agerede et solidt og velstruktureret forsvar. 

Det forventer vi: Seneste møde mellem de to hold resulterede i en 1-0-sejr til Rødovre og vi kan meget vel få en målfattig kamp igen på en aften, hvor både træner Eller og Wener formentlig vil spille "safety first" og vente på at mulighederne opstår i powerplay eller via modstandernes fejl. Herlev kommer med selvtillid og er smal favorit.

Hold øje med: To svenske backer kan få nøgleroller i aften både offensivt og defensivt i form af Herlevs Anton Johansson og Rødovre Måns Hansson.

Historikken: Nytårsopgøret i Rødovre vandt hjemmeholdet med 1-0. Det første opgør mellem de to hold vandt Mighty Bulls med 3-2, mens Herlev vandt de to midterste matcher med 5-3 og 4-3. Så helt lige hidtil i et lokalderby, der "har sine egne regler".

Skader/karantæner: Herlev uden Mikkel Skjellerup senest, mens Rødovre har mangler Alberto Pison, Lukas Bach Nielsen og senest også Frank Gymer. 

Statistikken: Stor forskel på de to holds målscore i de seneste fem kampe, hvor Herlev står på 11-14, mens Rødovre i samme periode har en målscore på 20-26. 


OPTAKT: Aalborg Pirates-SønderjyskE Otte import-pladser tilbage før transferdeadline - hvilke klubber agerer?