Kampstart 19:30 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre havde kampen i hånden søndag eftermiddag i Herning, hvor Mighty Bulls førte 4-2 godt inde i tredje periode. En stærk og disciplineret indsats sikrede Rødovre en lidt overraskende føring.

Men en tackling af Lasse Carlsen kostede fem minutter i straffeboksen, og det kostede også kampen for Mighty Bulls, der indkasserede fire scoringer i undertal og endte med at tabe 4-6 i det midtjyske.

Nu er det revanchetid for Rødovre, og det skal blive spændende at se, hvordan Olaf Eller rent taktisk griber tingene an på hjemmebane. Bliver det stadig med en stram defensiv eller går Mighty Bulls mere offensivt til værks?

Rødovre har de seneste dage set Frederikshavn komme tættere på i tabellen, og der er blot fire point mellem de to hold, så Mighty Bulls er for alvor truet bagfra.

I den anden ende af tabellen finder vi Herning, der med 31 point står med en relativ sikker andenplads og havde en god weekend med seks point. Det var overbevisende, hvad Blue Fox leverede i Vojens, men knap så godt spillemæssigt søndag.

- Der var en del modgang for os, men det viser holdets karakter, at selv om vi det meste af kampen ikke spillede godt, så alligevel finder vi en vej til de tre point ved at være knivskarpe i det powerplay i tredje periode. Det kan vi helt sikkert tage med, sagde træner Pelle Hånberg efter kampen i Rødovre.

Skader/karantæner: Mathias From måtte udgå søndag for Herning, mens Jakob Jessen og Oskars Cibulskis sad på tribunen med skader hos Herning. Også Morten Poulsen var stadig ude for Herning. Rødovre manglede Mikkel Jensen i angrebslinjen. Mikkel Persson måtte udgå i løbet af kampen.

Det forventer vi: At Herning vil prøve at trykke hårdt på fra start mod et Rødovre-hold, der skal finde den rette balance i spillet. Skal man satse offensivt eller stå tungt i egen zone? Disciplinen skal være i top hos Mighty Bulls, hvilket søndagens kamp om noget beviste.

Hold øje med: Brett Thompson var med i samtlige seks scoringer søndag (3+3). Han udgør sammen med From og Thörnberg ligaens farligste kæde netop nu. Hos Rødovre er det en mand som Sami Moilanen, der skal gå forrest i produktionen.

Metalligaen.tv: Jannik Sønderby er på plads i Rødovre Centrum Arena for at guide dig gennem de 60 minutter

Historikken: To underholdende opgør hidtil med Rødovre som vinder (6-5) hjemme over Herning, mens Herning altså vandt med 6-4 søndag i Kvik Hockey Arena.

Statistikken: Herning er på toppen af formbarometeret med fem sejre og 14 point. Nede i den anden ende ligger Rødovre med 6 point. Mighty Bulls har ikke fået point i de seneste tre kampe.

GOALSHOW: Se målene fra Frederikshavn-Herlev GOALSHOW: Se målene fra Rungsted-SønderjyskE