Kampstart 19:30 i Holger Danske Arena

Den her aften har de glædet sig til i Rødovre. 

Det er første fredagshjemmekamp, og i Rødovre håber man på fest og farver, når det går løs mod Odense. 

Kan Mighty Bulls-gutterne "leve op til hypen" i aften og slå fynboerne hjem? Det kræver, at Olaf Eller har sine tropper indstillet til en hundrede procent koncentreret indsats mod et Odense-hold, der ikke har givet meget væk hidtil i sæsonen.

Det kræver også, at en spiller som Sami Moilanen løfter sig op til det niveau, han har vist tidligere. Moilanen står med tre point i fem kampe, lige til godkendt, men spillemæssigt har vi ikke set ham brillere som tidligere. 

Rødovre har endnu ikke vundet i ordinær tid i denne sæson, mens gæsterne fra Odense endnu ikke har tabt i ordinær tid. 

Fynboerne har været stærkt kørende hidtil i sæsonen, og de nye udenlandske indkøb ser skarpe ud. Blake Bennett rammer målet, Filips Buncis er kommet godt i gang og backen Brandon Estes ser fin ud i offensiven. 

Samtidig er Joakim Thelin kommet godt i gang og fortsætter sit stabile spil fra sidste sæson. En nøglespiller for Odense - både i denne sæson og i sidste sæson. 

Så optimismen er stor i Odense, der med en sejr i aften kan komme godt i vej i forhold til Metal Final4-billetterne.

Det forventer vi: Odense er favorit, men på en fredag aften i Rødovre kan alt ske. Hvis publikum og Mighty Bulls-spillerne er på toppen, så kan Rødovre måske presse Bulldogs. 

Hold øje med: Brandon Magee fortsætter de fine takter fra sidste sæson i Esbjerg og er en stor motor på Rødovre-holdet. Brandon Estes er en stærk offensiv back, der ofte er med helt fremme. Ham skal Rødovre passe på i aften. 

Metalligaen.tv: Thor Dresler er på plads i Rødovre til at guide seerne gennem de 60 minutter i aften. 

Historikken: Odense tog 16 af 18 point i sidste sæson mod Rødovre og scorede hele 34 gange mod Mighty Bulls i Metal Ligaen 2023/24. 

Statistikken: Rødovre har endnu ikke scoret point på hjemmebane - to kampe - i denne sæson. Lykkes det i aften? Odense er med 20 mål det næstmest scorende mandskab i sæsonen efter Aalborg hidtil. 

Skader/karantæner: Odense-målmand Fredrik Bergvik udgik - formentlig med en skade - i kampen mod Esbjerg senest. Bulldogs havde heller ikke Michael Prapavessis med, men til gengæld var Mathias Mølgaard tilbage. Rødovre manglede Frank Gymer og Mads Eller senest i Esbjerg. 

 

 


Ernst Andersen bliver målmandstræner i Esbjerg OPTAKT: Herning Blue Fox-Esbjerg Energy