Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Endnu et brag mellem de to bundhold i Metal Ligaen, og denne gang med andre forudsætninger end sidste fredag, hvor Rødovre og Odense nærmest var helt lige.

Nu er fynboerne 5,5 point efter Rødovre og er under tungt pres for at vinde i aften - eller i hvert fald tvinge kampen ud i forlænget spilletid - så Rødovre ikke får isoleret Odense totalt allerede tidligt på sæsonen.

Det bliver "playoff-agtigt" i aften, forudser Mighty Bulls-træner Thor Dresler. 

. Jeg forventer en meget lige kamp, som kommer til at minde om en playoff-kamp. Der kommer til at blive kæmpet om hver centimeter på isen, så der skal graves dybt, for Odense har nogle store og stærke spillere, som godt kan lide at bruge deres fysik. Vi skal være ”kolde i hovederne” og hurtige i tankerne sådan, at vi kan få brugt vores fart ind i og ud af de nærkampe, som vi ved der kommer, lyder det fra Dresler.

- Odense viste i deres sidste kamp (Bulldogs tabte 1-2 til Rungsted), at de formår at spille godt defensivt, og vores defensiv begynder også så småt at virke bedre, så selvom der indtil nu har været nogle målrige opgør, er det på ingen måde sikkert, at vi ser det igen, siger han til klubbens hjemmeside.

Fynboerne viste netop i deres seneste kamp, at holdet KAN spille koncentreret og disciplineret over 60 minutter. Rungsted blev presset til det yderste selv i de sidste 10 minutter, hvor Odense spillede sin bedste slutfase set længe. Måske i aften igen i Rødovre?

Hold øje med: Vi må vel formode, at franske Antonin Manavian er fløjet ind til debut. Med lidt held kan Mitch Callahan måske også stille til debut i aften. Det er værd at holde øje med, når der bliver fløjtet op. Hos Odense scorede Dale Mitchell sit første sæsonmål i tirsdags. Giver det et kick til Odenses populære canadier?

Skader/karantæner: Brandon McNally ude for Odense på sin anden karantænedag, men derudover havde fynboerne kun afbud fra reservemålmanden Aphiway Sengthaisong. Rødovre var stadig uden firkløveret Nielsen, Mauritzen, Zorko og Reuter senest i Herning.

Historikken: Fjerde kamp mellem de to hold i denne sæson. Rødovre med sejre på 5-3 og 6-2, mens Odense har en 6-4-sejr hjemme på kontoen.

Statistikken: Efter at have lukket 34 mål ind i fem kampe, lykkedes det endelig for Odense at lukke lidt ned tirsdag aften, hvor Rungsted endte med at vinde 2-1 efter den bedste defensive Odense-kamp længe. Rødovre tog imod 49 skud tirsdag aften i Herning. En ordentlig stak. 

Det forventer vi: Som Dresler forudsiger det, MÅ det blive en tæt og jævnbyrdig kamp på en aften, hvor Odense "kæmper for livet" og skal vise den nødvendige og fornuftige desperation. 


Ingen udsigt til Alexander True-comeback i Rungsted OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herlev Eagles