Kampstart 19:30 i Bitcoin Arena

Rungsted Seier Capital drøner af sted for øjeblikket og har leveret stærke indsatser det meste af sæsonen.

Det vaklede dog en anelse tirsdag i Odense, hvor topholdet blev presset overraskende hårdt af bundholdet fra Odense. Rungsted leverede langt fra sæsonens bedste indsats, men kunne trods alt hive tre point med hjem.

Det var opløftende set med Hjalmarsson-briller, at målmand Cristopher Nihlstorp stod en glimrende kamp og at en back som Morten Jensen viste både stor arbejdsindsats og stærke spillemæssige takter på Fyn. Det samme gjorde Shane Hanna i øvrigt i perioder og der er ingen tvivl om, at Rungsted har de bedst "spillende" backer i ligaen i toppen af hierarkiet.

Herlev har efter en opgangsperiode måttet tåle et par nederlag mod Aalborg og forinden et overtidsnederlag mod Frederikshavn. Nu banker Rødovre pludselig på syvendepladsen igen og målscoring er nøgleordet for Herlev.

For mens vi her på sitet har rost dem for defensiv fremgang, må vi også erkende, at ørnene ikke scorer mange mål. I aften er det formentlig også defensiven først i Rungsted, men Herlev-spillerne skal altså også stikke fremad. 

Statistikken: Hvilket altså bringer os til tallene. Siden Corona/landsholdspausen for Herlev, har Eagles faktisk kun scoret to mål i gennemsnit pr. kamp. Rungsteds powerplay fortsætter med at imponere og er nu Metal Ligaens suverænt bedste.

Hold øje med: Hvem skal så score målene for Herlev? Magnus Molge er bedste bud pt. med sine 9 mål, og han har været suverænt bedst scorende. Der må være et par svenskere, der hungrer efter at få gardinet til at blafre. Hos Rungsted så Nikolaj Rosenthal ganske farlig ud i Odense og scorede såmænd også det ene mål. Flere i aften?

Det forventer vi: At Rungsted efter en lidt bleg indsats tirsdag kommer for fulde kanaler og gør livet svært for Herlev. Det bliver svært for ørnene at få point med hjem fra Nordsjælland. 

Historikken: Seneste møde endte 2-1 til Rungsted i Bitcoin Arena. Første match mellem de to hold vandt Rungsted ligeledes med 2-1. Bare i Herlev.

Skader/karantæner: Alexander True ude for Rungsted, der også savnede Mathias L. Hansen i Odense. Herlev har endnu ikke fået Mikkel Persson og Max Vilstrup Olesen klar til kamp. 


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs OPTAKT: Aalborg Pirates-Esbjerg Energy