Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Det kunne have været med fyldte lægter og et opgør med playoff-stemning mellem Rødovre og Rungsted. Det kan sagtens blive sidstnævnte - altså slutspilsintensitet - men altså kun med 375 tilskuere i Rødovre.

Det er gæsterne, der er i bedst form for øjeblikket - uden tvivl om det. Rungsted-holdet er en velsmurt maskine, der kun har enkelte hakker i motoren. Powerplayspillet fungerer og de to første kæder kommer næsten med sikkerhed til at rulle på i det meste af sæsonen. 

Derfor går Rungsted også ind som favorit mod et Rødovre-mandskab, der lukker rigtig mange mål ind og ikke helt har fået defensiven til at rulle endnu, senest blev det til 3-8 i Vojens mod SønderjyskE. 

Rødovre har dog spillet en anelse mere solidt på hjemmebane end på fremmed is, og det kan måske være håbet i aften, hvor Thor Dresler for første gang kan fremvise Brett Welychka for hjemmepublikummet. 

Tirsdag var han i kæde med Steffen Klarskov og Trevor Cheek og mon ikke Dresler giver den førstekæde et skud ekstra i aften?

Skader/karantæner: Rødovre spillede uden Nikolaj Zorko og Oliver Reuter, mens Rungsted var uden Cristopher Nihlstorp, William Nistrup og Oscar Schulze i kampen mod Frederikshavn.

Statistikken: Rungsted har syv spillere, der er højere placeret i pointligaen end Rødovres bedste mand Steffen Klarskov, der står med ni point for fem mål og fire assister.

Historikken: Rødovre vandt den første indbyrdes kamp i fjor, men derefter snuppede Rungsted 14 point i de resterende fem indbyrdes kampe.

Hold øje med: Brett Welychka kom godt i sving i hvert fald i starten af kampen tirsdag aften, hvor han diskede op med en scoring. Han skal gøre "impact" hos Rødovre. Rungsted har Marcus Olsson og Mattias Persson (15 og 14 point) helt oppe i toppen af pointligaen og man må bare tage hatten af for de to svenskere, der er begyndt at skrive sig som nogle af de bedste imports overhovedet i dansk ishockey. 

Det forventer vi: Et Rødovre-hold, der kommer ind med ALT, hvad der er muligt for ar vende momentum. Spørgsmålet er, om det er nok mod et Rungsted-hold, der er sammenspillet til tænderne. 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Herning Blue Fox OPTAKT: Frederikshavn-SønderjyskE