Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Det er to hold med forskellige forudsætninger, der mødes i "re-premieren" i aften i Rødovre, hvor hjemmeholdet slås for at komme i nærheden af ottendepladsen og slutspillet, mens SønderjyskE ligger lunt i svinget i toppen uden de store grunde til bekymringer. Alligevel maner SønderjyskE-træner Mario Simioni til naturlig respekt for hjemmeholdet i aften. 

- Rødovre har spillet godt på det seneste og deres to sejre over Rungsted viser jo at de kan slå alle. Vi har haft en del spillere afsted med landsholdene, så Anders Førster har ikke haft alt for mange folk at arbejde med til træningerne, siger han til klubbens hjemmeside. 

Til gengæld kan Simioni nu glæde sig over fuldt hus på forwardsiden, lige bortset fra langtidsskadede Mathias Borring. Det betyder altså debut til Cam Spiro. 

- Alle forwards er nu klar, så der skal arbejdes hårdt i spillet uden puck. Vi skal være bedre til ikke at give så mange “odd man rushes” væk i offensiv zone. Vi sluttede godt af inden “pausen” og nu er det vigtigt, at vi kommer godt i gang igen efter den – så der skal arbejdes stenhårdt i 60 minutter i Rødovre, lyder det fra Simioni.

Rødovre-træner Magnus Sundquist kan også glæde sig over en næsten skadesfri trup. 

- Kampen i morgen bliver selvfølgelig en hård kamp, som alle de andre kampe vi spiller denne sæson. Det er altid sjovt at møde SønderjyskE, som er et godt hold med mange gode spillere.

- Vi skal fortsat stille krav til hinandens præstationer og være mere ydmyge for ting, når vi er på isen. Det og kombinationen i at ”tør spille hockey”, samt være omhyggelig med pucken og udfordre på de rette tidspunkter, siger han.

Skader/karantæner: Christian Thunbo og Alberto Pison døjer med "småskader", lyder det på Rødovres hjemmeside, mens SønderjyskE formentlig kun er uden den langtidsskadede Mathias Borring.

Det forventer vi: Der kommer tryk på Rødovre lige fra start, og spørgsmålet er, om Mighty Bulls kan holde til sønderjydernes hårde arbejde over 60 minutter.

Statistikken: SønderjyskE er med 67 mål det mest scorende mandskab i Metal Ligaen, mens Rødovre har lukket 89 mål ind og dermed har det suverænt ringeste forsvar. Spændende, om Rødovre kan vende det billede i aften.

Hold øje med: Naturligvis spænding omkring Cam Spiro hos SønderjyskE. Hvad kan den stærkt meriterede amerikaner i version 2022/23? Hos Rødovre kommer en Jonathan Brinkman lige fra Next Gen-landsholdet og er klar til at skabe ravage. 

Historikken: SønderjyskE har nogenlunde ubesværet vundet de to første kampe med 5-2 over Mighty Bulls, senest i Frøs Arena for en lille måneds tid siden. 

 


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Rungsted Seier Capital NI DANSKERE der har imponeret i første del af Metal Ligaen